facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon

Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon
Adres: Dorpsstraat 16, 7451 BT Holten, Nederland
Telefoonnummer: 0548 363 703
Staat: Overijssel
District: Rijssen-Holten
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 16
Postcode: 7451 BT


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 09:00–21:00

Recensies
Vrijdag in de ochtend lekkere broodjes en taartjes gehaald voor de vakantie.nn'S ochtends op zondag voor we naar huis zouden gaan nog even een stop bij de bakker voor een brunch. We hadden een broodje pittige kip, een tomatensoep en een broodje tonijn. De soep was niet zo lekker, een beetje zuur.nnHet broodje kip was lekker al was er veel saus en niet zoveel kip. Het broodje was trouwens niet pittig maar dat vond ik niet erg, de smaak was goed. Het broodje tonijn was erg lekker en goed gevuld.nnOok nog een ijsje gehaald als 'toetje'. Ik zou niet zo snel hier is halen. De prijs is erg goedkoop 1,50 maar ik vond het ijs en de koek niet zo lekker en de bolletjes waren heel erg klein zo klein heb ik ze nog nooit gehad.nnLegenda:n1 Vreselijk! Raad ik af, ik kom nooit meer terug!n2 Jammer, onder mijn verwachtingen, ik kom niet nog een keer.n3 Ok, niks mis mee, maar niet bijzonder, leuk voor 1 keer.n4 Prima, de moeite waard om terug te komen.n5 Uitstekend! Raad ik aan, ik kom zeker terug!
Vanavond met z’n 2en gegeten op het terras. Heel vriendelijk personeel, echt een pluspunt.nVooraf kregen we een broodje met kruidenboter van het huis, heel lekker en super attent.nnWe hadden beiden de surf en turf als hoofdgerecht gamba’s met Iberico fingers, patat en salade. Het was allemaal prima, alleen de garnalen waren veel te lang gebakken, heel erg jammer. Dus een tip voor de kok: bak ze wat korter.nnNog een pluspunt: een hele mooie invalide toilet die goed toegankelijk is met een rolstoel of rollator.
Broodje kaas en een broodje tonijnsalade.nKan nou niet echt enthousiast worden van het beleg.n1 plakje kaas een klein beetje tonijnsalade die zelfs het halve broodje niet bedekte.nDit was overings in Lochem.nNee zou hier niet weer gaan eten
Lekker desembrood, heerlijke lunch en vriendelijke medewerkers. Fijne plek om terug te komen in Holten.
Ja dat personeel moeilijk te vinden is snappen we . Dus dat wij op het terras zaten om wat te eten en het heel traag verliep qua bestellingen namen we maar voor lief. We zagen namelijk maar 2 mensen die rondliepen.nEchter met betalen moest binnen zie ik dat er gewoon 4 achter de balie staan niets te doen....nWellicht eens uitleggen dat rondlopen geen kwaad kan?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid