facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijdam Makelaars

Nijdam Makelaars

Info

Wij makelen in onderscheidende woningen in alle prijssegmenten.

Geschiedenis

‘Makelen’ is de werkwoordsvorm van een activiteit waarbij een makelaar bemiddelt bij de totstandkoming van een koopovereenkomst het woord ‘makelen’ is afkomstig uit een tijd waarin ambachtelijk vakmanschap en een eerlijk advies nog een vanzelfsprekendheid was. Een vanzelfsprekendheid die ook nu nog past bij de wijze waarop wij ons vak uitoefenen. Daarnaast spelen wij, met onze innoverende verkoopmethode ‘Proeven & Wonen’, in op nieuwe ontwikkelingen binnen de woningmarkt.



"Nijdam Makelaars, ‘Vakmensen in Makelen’“Jullie gaan verder dan het openen van de deur, dat geeft zekerheid en rust”.“Wij krijgen een actieve en creatieve makelaar met een vooruitziende blik die met merkbaar plezier voor óns werkt”.Dit horen wij regelmatig van onze klanten.‘Makelen’ is afkomstig uit een tijd waarin verstand van zaken, eerlijk vakmanschap en persoonlijke aandacht voor de klant vanzelfsprekend was en voor ons nog steeds is. Klanten zien wij namelijk graag terug!Vandaar: ‘Vakmensen in Makelen’.Het team van Nijdam Makelaars:Inge de Haan & Jocel Nijdam"
Adres: Roderweg 17, 9311 PA Nieuw-Roden
Telefoonnummer: 050-4023540
Stad: Nieuw-Roden
Route: Roderweg 17
Postcode: 9311 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
goede en zeer betrouwbare makelaar heeft ons zeer goed geholpen met ons verkoop van de woning
Hele fijne en betrouwbare makelaar. Altijd vriendelijk en zeer correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid