facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Night Star Express Hellmann B.V.

Night Star Express Hellmann B.V.

Info

Night Star Express Hellmann is uw specialist op het gebied van hoogwaardige en innovatieve nachtdistributie.

Geschiedenis

Night Star Express Hellmann is uw specialist voor hoogwaardige- en innovatie dag- en nachtdistributie. Waarbij het motto ‘’First Class’’ altijd centraal staat om voor u het optimale resultaat te bewerkstelligen.

Binnen onze organisatie beschikken wij over meer dan 20 jaar professionele ervaring in de nachtdistributie. Daarnaast biedt het brede logistieke netwerk van Night Star Express en onze moederorganisatie Hellmann Worldwide Logistics vele voordelen (kwalitatieve levering van uw producten in een breed netwerk).

Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een breed scala logistieke oplossingen aan. Naast nachtdistributie bieden wij dagexpress leveringen, Internationale express (Europese zendingen) en groupage diensten. Zo zijn wij als organisatie in staat om u op vele vlakken te ondersteunen en optimaal op uw behoeftes in te spelen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het transport van incourante- én fragiele producten. Wij dragen zorg voor een kwalitatieve belevering aan uw klant-, dealer- en service technici.

Night Star Express Hellmann is een logistieke dienstverlener die haar klanten middels een optimaal afgestemd netwerk maatwerk oplossingen biedt voor zowel nacht- als dag belevering. Via onze solide- en betrouwbare dienstverlening en een leverperformance van minimaal 99% zorgen wij voor een verhoging van uw servicegraad (snellere- en betrouwbare leveringen) aan uw klanten, dealers en service technici.

Adres: Logistiekstraat 4, 7041KH 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314-399000
Stad: 's-Heerenberg
Route: Logistiekstraat 4
Postcode: 7041KH


Recensies
Op de A15 bijna de vangrail ingedrukt door een chauffeur die al bellend eigen rechter denkt te spelen! Kom je er dan langs gaat hij lekker schijnheilig recht voor zich uit zitten kijken!
Willen niet betalen voor kwaliteit , werken liever met mensen van a12 personeelsdiensten die geen Nederlands kunnen spreken of begrijpen. Nederlandse ondernemers die voor ze rijden moeten nu voor tarieven rijden uit landen waar ze geen eens brood of drinken kunnen betalen. Zeer slecht !! Iedereen die in nederland werkt hoor normale Nederlandse cao lonen te krijgen ! Uitbuiting ten top!! Abnormaal dat je mensen zo laat werken.
Gaat helaas steeds vaker fout bij dit bedrijf, en niet alleen bij ons. Ik hoor onze leveranciers ook steeds vaker klagen omdat ze ook steeds vaker met fouten te maken krijgen door dit bedrijf. Bij track en trace staat dan dat het geleverd is, maar blijkt niet zo te zijn. Bij doorvragen zijn pakketten ineens intern zoek en komen dan ook niet meer boven. Ik kan me voorstellen in de huidige tijd van personeelstekorten dat het niet altijd lukt in de nacht te leveren, maar dat los je dan toch op door overdag alsnog na te leveren en niet door toch maar een vinkje "geleverd" te zetten, maar dat kennen ze helaas niet. Tenminste bij ons niet 1 keer gelukt.
Mijn eerste indruk: een solide organisatie met een gedegen bedrijfscultuur.
Diefstal! nemen onderdelen mee uit je nachtkluis die ze niet mee moeten nemen. gevolg; pakket kwijt en je kunt geen verhaal halen tenzij je alles fotografeert en snachts het id vraagt van de volgesnoven chauffeur.
Waardeloos!! Zonder bericht dat een pakket onderweg is, domweg door zo`n nonchalante bezorger afgeven bij een adres in de buurt met gevolg dat het pakket nu zoek is... En moeite doen om te achterhalen waar... Ho maar!
Vriendelijk personeel en altijd snel gelost
Beste Heren Dames Nog heel hartelijk bedankt voor het naleveren van de goederen Nu kunnen wij morgen onze afspraken fijn nakomen Een pluim voor de chauffeur dat hij dit nog even deed Heerlijk om met zulke mensen te werken Groet De Hornte Horstmanweg 3 7161MN Noordijk
Bedrijf, over-night bezorgdienst. Goede werksfeer waar gemotiveerde chauffeurs en loodsmedewerkers de grote diversiteit aan zendingen op route sorteren waarna de bezorging direct plaatsvind.
Dit bedrijf is puur op winst bejag uit en de chauffeur's die er voor werken worden niets in dank afgenomen echt een bedrijf van Duits afkomst en super arogant gedrag. Niet een bedrijf om er mee samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid