facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwnieuw Herenmode

Info

Nieuwnieuw.com is de online aanbieder van herenmode.

Adres: Hearewei 7, 9035 EG Dronrijp
Telefoonnummer: 0517-233395
Stad: Dronrijp
Route: Hearewei 7
Postcode: 9035 EG



op zoek naar gerelateerd: nieuwnieuw.com herenmode, Nieuw nieuw Dronrijp Openingstijden, nieuwnieuw.com review, Herenmode Sale, nieuwnieuw.com kortingscode, Nieuwnieuw NZA, Nieuwnieuw Truien, Cavallaro nieuwnieuw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paul drijver bedrijfskleding Paul drijver bedrijfskleding 245 meter Keurig en betrouwbaar bedrijf
MaxTotaal.nl MaxTotaal.nl 889 meter Onvriendelijk te woord gestaan na klacht aan telefoon
Recensies
Mooie winkel . Leuke prijzen voor goede merken
Vriendelijk personeel. Deskundig. Mooie merken!
Jullie weten wel hoe je iemand blij kunt maken! Mijn zoon loopt in huis met een prachtige nieuwe trui rond en ik geniet van een Frysk Dúmpke bij de koffie. Als Fries-om-utens kan ik die smaak erg waarderen!
Op vrijdagmiddag tegen 1600 uur besteld: kreeg ik om 1700 uur een telefoontje met de vraag of ik misschien een foutje had gemaakt bij de bestelling: 1x XL en 1x M. Inderdaad foutje, bedankt! Volgende dag beide perfect verpakt bezorgd en de prijs was beter als bij de importeur. Prima service en reden om terug te komen.
Snelle toezending, netjes verpakt met koek en zopie. Ook de gedeeltelijke retournering snel bevestigd en geld terug op de rekening. Zeer goede service!
Super service goed verpakt en top aanbiedingen! Ik hou ervan!
Zeer ruime keuze herenkleding. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, zonder zich op te dringen.
Fijne winkel met behulpzaam en zeker niet opdringerig personeel. Je kunt ontspannen kleding passen met een lekker kopje koffie of thee erbij. Ik zou het iedereen aanbevelen. Voor de mensen die wat verder af wonen, kijk ook even in de online-shop voor mooie aanbiedingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid