facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwe Veste bibliotheek

Info

De bibliotheek is onderdeel van Nieuwe Veste. Nieuwe Veste biedt diverse activiteiten op het gebied van taal, kunst en creativiteit.

Adres: Molenstraat 6, 4811 gs Breda
Telefoonnummer: +31762003200
Stad: Breda
Route: Molenstraat 6
Postcode: 4811 gs


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe Veste Breda, Openingstijden Bibliotheek Breda, Bibliotheek Breda heksenwiel openingstijden, Bibliotheek Breda QR-code, Bibliotheek Zuid, Taalhuis Breda, Bibliotheek Breda studieplek reserveren, Bibliotheek Breda verlengen
Recensies
Een grote bibliotheek met veel boeken
Er valt hier door de bieb nog veel te leren. Je ziet weinig of geen bekwaam/ervaren personeel. Kijk eens in de keuken van bv. Bieb Permeke Antwerpen.
Grote bibliotheek met ontzettend veel boeken. Ook voldoende computers staan zodat je goed kunt zoeken naar bepaalde boeken.
De regel is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Fantastische plek om te studeren. Er zijn veel goede boeken met een grote variëteit. Is wel rumoerig.
Gezellig en lekker licht. Een plezier om er te zijn. Aanrader!
Prachtig verbouwd de bibliotheek. Maar het lawaai stoort me steeds meer. 'Vroeger' was de bibliotheek er soort stilteplek en was het een ongeschreven regel dat iedereen zachtjes praatte. Tegenwoordig een hoop rumoer: groepen studenten, jengelende kinderen, taallessen etc. Dat maakt voor mij naar de bieb gaan minder leuk.
Op de website staan nog steeds verkeerde openingstijden. Antwoord bij navraag ja dat is een foutje.Daarbij nog een smalend "Ja het leven is zwaar" toen ik aangaf dat het irritant is dat het niet wordt aangepast.
Prima bieb maar printen is veel gedoe
Schitterend verbouwd, en erg uitnodigend nu. Met diverse zitjes, ruime toegangstijden, en aanvullende horeca om je verblijf aangenaam te maken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Nieuwe Veste bibliotheek.

Breda bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Molenstraat 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Nieuwe Veste bibliotheek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Nieuwe Veste bibliotheek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Nieuwe Veste bibliotheek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliotheek Breda Bibliotheek Breda 0 meter Een grote bibliotheek met veel boeken
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid