facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwe Hoop FamilieKerk

Nieuwe Hoop FamilieKerk

Info

Een enthousiaste kerk met een boodschap van geloof hoop & liefde. Een praktische boodschap voor het leven, liefde, en uitreiken naar anderen.

Geschiedenis

Wij zijn een kerk met geweldige mensen, samenkomsten, lofprijs & aanbidding, interactie en onderwijs, zendingswerk, bijbelstudie avonden & maatschappelijke projecten. Wij houden van de mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving.

Adres: Reeweg 79, Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 310625056333
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Reeweg 79



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Hendrik-Ido-Ambacht Hebbes, De Nieuwe Hoop Hendrik-Ido-Ambacht, De Nieuwe Hoop Dordrecht, Nieuwe Hoop Werkt, Nijverheidsweg Hendrik-Ido-Ambacht, De Hoop Zwijndrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Open Hof Hendrik Ido Ambacht De Open Hof Hendrik Ido Ambacht 1 km Fijn om onder el kaar te zijn
Recensies
Fijne en gezellige kerkgemeente. Heerlijke aanbiddingsmuziek. Niemand wordt hier gek aangekeken of geoordeeld. Iedereen is welkom. We beginnen met een heerlijke kop koffie en ook na afloop is er drinken en snacks. Kom zelf eens kijken!
Ze beginnen met een bak koffie om 10 uur dienst start rond een uur of half elf.
Voor een kleine pinkstergemeente groot genoeg.
Gezellig en allemaal lieve mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid