facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niestijl Mechanisatie

Info

Niestijl Mechanisatie is sinds 1919 de professional in landbouwmachines voor akkerbouw, veehouderij, loonwerkers en groentechniek.

Producten

Landbouwmachines

Adres: Kalverkampen 2, 9628 TT Siddeburen
Telefoonnummer: 0598 43 20 00
ln.eitasinahcemljitsein@ofni
Stad: Siddeburen
Route: Kalverkampen 2
Postcode: 9628 TT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: niestijl vacature, bakker ulrum, niestijl occasion, meijering mechanisatie, mechanisatiebedrijf groningen, abemec, john breider, groenoord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loon- en grondverzetbedrijf Overschild bv Loon- en grondverzetbedrijf Overschild bv 1 km Loon- en grondverzetbedrijf Overschild bv, is het juiste adres voor al uw agrarische ...
MariAnne Stoelshiatsu en Massagepraktijk MariAnne Stoelshiatsu en Massagepraktijk 2 km Gun jezelf een rustmoment voor nieuwe energie!
Recensies
2 jaar geleden een zitmaaier gekocht, nu een andere naam en geen enkel gehoor als het over garantie gaat. Heel erg jammer. Het was zo een klant gericht bedrijf.
Goed personeel en vriendelijke mensen
Ik word daar als particulier met een hobbytrekkertje super vriendelijk en servicegericht ontvangen en geholpen! Ik heb vaak ‘gekke’ vragen over bijvoorbeeld hydrauliek en ben daar nu twee keer met een goede oplossing weer weg gereden!
We hebben daar onze trekker gekocht!
Gewoon geweldig. Daar namen ze de tijd voor het bestellen. Geduldig. Als het niet goed was mocht ik zonder problemen weer omruilen. Mijn zitmaaier doet het weer!! De service is niet wat je verwacht, het is beter!!
Altijd goed, wederzijdse klanten. Total car cleaning en Niestijl Mechanisatie
Gewaardeerde klant van Total car tractor cleaning. Al jaren
Ben er niet geweest, langs gereden.
Goed en snel vakkundig geholpen!
Een mooi en net bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid