facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niestadt Juweliers

Niestadt Juweliers

Info

Bent u op zoek naar een bijzonder horloge, een klassiek of trendy sieraad of een geschenk voor een geliefde, geboorte of jubileum van jong tot oud en in iedere prijsklasse? Dan bent u bij Niestadt Juweliers aan het juiste adres.



"Een moderne juwelierszaak met een brede collectie is horloges, goud, zilver en trouwringen,Eigen reparatie atelier."

"Een moderne juwelierszaak met een brede collectie is horloges, goud, zilver en trouwringen,Eigen reparatie atelier."
Adres: Kanaalstraat 9, Lisse
Telefoonnummer: 0252-413483
Stad: Lisse
Route: Kanaalstraat 9



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Lisse Blokhuis, Juwelier Sassenheim, Juwelier Noordwijk, Juwelier Hoofddorp, Siebel Lisse, Juwelier Hillegom, Sevan Juweliers, Juwelier Nieuw-Vennep
Recensies
Wat een achteruitgang sinds de overname. Eigenaresse loopt met een zeer chagrijnig gezicht. Bij binnenkomst wordt er niks gezegd terwijl ik zelf goedenmiddag zei. Nee helaas ga er niet meer naar toe. Er heerst een nare sfeer...zo jammer.
Helaas is bij de overname ook een stuk kennis verloren gegaan. De collectie is veel meer beperkt en eenduidig. Vandaag stond er een winkelkarretje in dd winkel. En als de verkoopster aan je vraagt: saffier, is dat een blauwe steen? , loop je toch gedesillusioneerd de winkel uit… jammer. Na jaren vaste klant, gaan we niet meer terug.
Verrassend goed geholpen! Mijn dochtertje was haar pas geschoten oorbel kwijt geraakt en het was direct dicht gegroeid. We kwamen voor een nieuwe oorbel, het liefst dezelfde unicorn en we wilden een afspraak plannen, want op zaterdag is het druk. Maar ze hebben mijn dochtertje direct geholpen met nieuwe oorbellen. En ze kreeg ook nog eens snoepjes en een mooie kersthaarband. En daarbij waren de dames ook heel erg lief! Dankjewel voor de super goede service!
Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Mooie zaak met deskundig personeel.
Heel prettig geholpen en geen druk op tijd super!
Slechte ervaring gehad. Als je goud wilt verkopen moet je niet bij hun zijn. Ze lichten je op waar je bij staat. Het sieraad woog op hun zogenaamd geijkte weegschaal 0,7 gram minder dan bij een andere juwelier. Ze hanteren niet de goudkoers maar verzinnen zelf een prijs in jouw nadeel. Tevens werd er neerbuigend over klanten gesproken tussen de eigenaar en het personeel. Ze hebben mooie sieraden maar voor de service hoef je er niet te zijn. Voorkom teleurstelling en ga naar een andere juwelier.
Er waren veel medewerkers waardoor we snel en vakkundig geholpen werden.
Vriendelijk personeel die weten hoe ze een klant moeten benaderen. Warm aanbevolen als je hier geweest bent kom je nog graag een keertje terug.
Ze nemen de tijd voor je, super vriendelijk, denken goed met je mee, ontwerpen mooie sieraden in opdracht. Nemen goed de tijd voor je. Top service!
Wij hebben hier onze trouwringen gekocht en de service en het personeel was erg prettig. Wij zijn zeer tevreden. Let op het kan in het weekend wel erg druk zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid