facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niessen Naaimachines

Info

Welkom bij Niessen Naaimachines !



"Niessen Naaimachines is uw partner in creativiteit, voor verkoop/reparatie van naai-, borduur-, overlock- en coverlockmachines. Tevens kunt u bij ons terecht voor Amann Mettler garens, accessoires voor naai-, lock- en borduurmachines, Olfa snijmatten en snijmessen, Kai kwaliteitsscharen, en nog veel meer. Bij ons bent u verzekerd van vakkundig advies en persoonlijke service. Naast verkoop in onze winkel zijn wij ook zeer actief op onze webshop. In onze webshop vindt u ook ons aanbod terug van onze creatieve, leerzame en bovenal gezellige workshops."
Adres: Jan Steenlaan 75, 3904 XN Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-519605
Stad: Veenendaal
Route: Jan Steenlaan 75
Postcode: 3904 XN



op zoek naar gerelateerd: Naaimachine winkel Noord Holland, Naaimachine winkel Amersfoort, Industrie naaimachine Amsterdam, Naaimachines Amstelveen, Naaimachine online, Naaimachine reparatie Arnhem, Naaimachine Putten, Naaimachine Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wolpoort De Wolpoort 462 meter Top winkel, wel jammer dat je niet kan pinnen
CeKa  Stoffen,Wol en Fournituren Veenendaal CeKa Stoffen,Wol en Fournituren Veenendaal 2 km Ging deze winkel in voor beugeltjes voor mondmaskers, maar kwam terug met deze 2 stof...
Kaart en Klos Kaart en Klos 2 km Jammer dat je nu niet goed meer geholpen word om dat ze dicht gaat.
Recensies
Super vriendelijk geholpen bij de aankoop van een machine. Daarna een goede en gezellige workshop gevolgd met heldere uitleg, vragen werden geduldig beantwoord. Zeker een winkel waar je zonder schroom dikwijls kunt terugkeren voor info.
Sinds het voorjaar van 2021 volg ik de ‘fijne kneepjescursus’ achter in de winkel van Niessen naaimachines. We worden een aantal dagdelen door docent Erica begeleid in de kneepjes van het vak: waaronder het inzetten van ritsen, kragen en zakken op verschillende manieren. Ook leren we veel over verschillende soorten stofversteviging en het werken met rekbare stoffen. Heel leuk om dit in een groepje met Erica als docent te doen!
Vanmorgen mijn gerepareerde overlock opgehaald. Ik ben zeer prettig geholpen en mijn ruim 30 jaar oude machine loopt weer als een zonnetje. Ik ben er blij mee!!
Meerdere workshops gevolgd, je leert hier zoveel!! Zowel Gitte als Erica geven hele duidelijke en heldere uitleg! Echt een aanrader!
Onlangs heb ik twee keer een workshop gedaan, ik vond het leerzaam en gezellig, er is veel persoonlijke aandacht op ieders niveau.
Ik heb een workshop gedaan hier, was een fantastische dag!!
Ik had een vraag over een snijmachine die ik van deze winkel online had besteld, kreeg erg onaardig medewerker die heel bot reageerde en mij erg slecht behandelde. Vond dit heel erg jammer omdat ik graag advies had gewild of dat ik een keer langs kon komen, maar ik heb de kans niet gehad. Het was geen goedkope aankoop. Dus nu maar helaas zelf kijken of ik het kan oplossen
Was al erg tevreden over de snelle levering. Nu na een jaar een probleem met het stikken. Een telefoontje naar de winkel en binnen 5 minuten was het opgelost.
Niessen Naaimachines, is een nette winkel waar klantvriendelijkheid hoog is aangeschreven.. Er staat mooie machines van goede kwaliteit, ook garen en andere benodigdheden om met je machine aan de slag te kunnen gaan zijn er verkrijgbaar. Ik heb n jaar geleden een borduurmachine gekocht en kreeg naast het gebruiksaanwijzing boekje van de machine, ook persoonlijk van hun uitleg hoe de machine werkt. Mocht ik toch tijdens het gebruik ergens tegen aan lopen dan zijn ze altijd bereid om te helpen, telefonisch of wanneer je er langs gaat. Met regelmaat verzorgen zij workshops die op de website worden aangegeven waardoor je lekker met je eigen machine mooie ideeën maakt en ervaringen opdoet, daarnaast heb je ook een gezellig moment met andere dames met de zelfde interesse die je leert kennen. Deze winkel is echt een bezoek waard!!!
super goede service. ze helpen bij het kiezen van de juiste machine en leggen uit hoe deze te gebruiken. een jaar later nog steeds beschikbaar om vragen over de machine te beantwoorden. Een vertrouwensrelatie op lange termijn!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Niessen Naaimachines met het openbaar vervoer


Veenendaal, Rembrandtpark 250 meter
505
83
Veenendaal, Rembrandtpark 250 meter
505
83
Veenendaal, Rembrandtpark 260 meter
83
Veenendaal, Jan Vermeerstraat 290 meter
505
83
Veenendaal, Jan Vermeerstraat 320 meter
505
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid