facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nienke Roelofs, Leren kan anders, Omdat het zó wel kan

Nienke Roelofs, Leren kan anders, Omdat het zó wel kan

Info

Praktijk voor mens en hond.
Ik leer anders training, voor o.a. beelddenkers. coaching met honden voor kinderen, jongeren & volwassen.
Therapiehondbegeleiding (ook aan huis)
Gedragsbegeleiding voor de hond.
Hondenschool & workshops op maat.

Geschiedenis

Training & coaching
Leren kan anders, omdat het zó wel kan!

Puppy- en vervolg training

Nooit meer bang voor honden! Af van je angst voor honden? Samen kijken naar honden om zo te leren wat zij jou zeggen zodat jij je angst een plek kan geven en geen straatje om hoeft als er een hond aankomt.

Workshops op maat

Therapiehond begeleider
Als therapiehond begeleider ondersteun ik individuen en gezinnen met hun therapiehond. De therapiehond biedt ondersteuning in het dagelijks leven.

Ik verzorg coaching met mijn hond als co-coach. Het is een laagdrempelige en leerzame manier om via de hond inzicht te krijgen op je persoonlijke ontwikkeling en/of vraagstukken.

In elke schoolklas zitten kinderen die visueel zijn ingesteld. Het zijn beelddenkers. Het gaat om ongeveer 5% van alle leerlingen in de klas. Deze beelddenkers denken niet in woorden maar in beelden, gebeurtenissen en ervaringen. Je zou het ruimtelijk denken kunnen noemen. Het belangrijkste is dat deze leerlingen leren in beelden in plaats van woorden. Dat maakt dat zij veel moeite hebben om reguliere lesstof op te nemen. Het aanbieden van bijlessen waarbij de lesstof in dezelfde vorm wordt aangeboden, heeft weinig effect. Het vertalen van lesstof naar beelden biedt voor deze leerlingen uitkomst.

Naast de begeleiding van ‘Ik leer anders’ kan je mij ook inschakelen voor begeleiding voor Plannen en Organiseren. Tijdens deze begeleiding leer ik je plannen en organiseren van huis- en schoolwerk op een manier die voor jou werkt. Goed plannen is vaak het halve werk. Maar hoe jij het kan plannen, zoals het voor jou werkt maakt de begeleiding persoonlijk.

Op mijn website, www.lerenkananders.nl, kun je alle informatie vinden.

Adres: Marsmangaarde 140, 7414 XG Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0611363893
Stad: Deventer
Route: Marsmangaarde 140
Postcode: 7414 XG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doggy's uitlaatservice Doggy's uitlaatservice 335 meter Fieke en Daan zijn geweldig. Verstand van zaken, superbetrouwbaar en een feest voor d...
Studio Anous - Creatieve ontspanning Studio Anous - Creatieve ontspanning 2 km Creatieve workshops waarbij je even heerlijk kunt ontspannen. Van tekenen tot fotogra...
Word blij van je leven Word blij van je leven 5 km Lichaamsgerichte zelfvertrouwen coach. Voor meer plezier en vertrouwen in je leven.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Nienke Roelofs, Leren kan anders, Omdat het zó wel kan met het openbaar vervoer


Deventer, Platvoet 250 meter
2
3
Deventer, Thomas Wildey 350 meter
2
Deventer, Thomas Wildey 360 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid