facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niels Janssen Fotografie

Niels Janssen Fotografie

Info

Een glimlach is er om gefotografeerd te worden! Jouw verhaal, mijn vertaling.

Geschiedenis

Niels Janssen Fotografie staat voor het vastleggen van iedere glimlach op ongedwongen manier. Jouw verhaal, mijn vertaling in de mooie woorden van fotografie.



"Niels Janssen Fotografie JOUW VERHAAL, MIJN VERTALING... iedere glimlach is er een om gefotografeerd te worden! Aangezien niemand hetzelfde is, vind ik het belangrijk iedereen op zijn eigen manier op de foto te zetten.Bruiloften - Communie - Zakelijk - Familie - Lovers - New Born - Gezin"
Adres: Panneshofstraat 18, 6123AP Holtum, Limburg, Netherlands
Stad: Holtum
Route: Panneshofstraat 18
Postcode: 6123AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rockateer photo.video.graphics Rockateer photo.video.graphics 155 meter ROCKATEER | photo.video.graphics - Producent en ontwerper van digitale en social medi...
Recensies
Zondag 11 september een fotoshoot met de hele familie gehad. Voor het maken van deze shoot hadden we Niels Janssen fotografie benaderd. Niels heeft er een prachtige rapportage van gemaakt. Met name de wijze waarop hij de kinderen spontaan voor de lens kreeg heeft bijgedragen aan het succes van de shoot. Ik kan Niels Janssen fotografie dan ook van harte aanbevelen.
Niels is een topper! Hij heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Hij heeft oog voor detail en heeft perfect ingespeeld op onze wensen. Hij is een heel prettig en sociaal persoon die zijn afspraken nakomt.
Hele fijne fotoshoot gehad. Niels is naast professioneel ook erg vriendelijk, open en enthousiast. Het eindresultaat is super en we hebben een uitstekende ochtend gehad. Absoluut een aanrader.
Bij Niels zit je altijd goed voor mooie foto’s. We hebben een prachtige bruiloft reportage dankzij Niels. Ook voor een familie shoot zit je bij Niels altijd goed. Niels stelt je op je gemak en ziet altijd wel hét perfecte plaatje. Niels je bent een topper bedankt!!!
Super fijne fotograaf!! Heeft de foto's gemaakt van de Eerste Heilige Communie mis van mijn dochter en alle andere communicanten uit Munstergeleen. Neemt de tijd en stelt de kinderen op hun gemak. Heel tevreden met de super mooie foto's die we hebben mogen ontvangen.
Familie fotoshoot door Niels Janssen. Een hele prettige ontspannen ervaring. De foto's zijn fantastisch!! Klaas en Jolanda van der Werf, Bilthoven Utr.
Mooie foto's geworden. Niels denkt leuk mee, lekker down to earth en maakt er wat moois van
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid