facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niels Autowas West

Niels Autowas West

Info

Nieuwste, modernste en meest klantvriendelijke wasstraat van Assen en omgeving. Met deze 2 vestiging in Assen zitten we altijd bij u in de buurt!

Geschiedenis

Binnenkort beginnen we met de bouw van de meest uitgebreide wasstraat van Noord Nederland! Opening medio maart 2018



"De langste en veiligste wasstraat van Assen en omstreken. Door de nieuwste technieken en het allerzachtste wastextiel krijgt u een gegarandeerd 100% krijsvrij wasresultaat. Ook kunt u bij ons gratis stofzuigen en kunt u gebruik maken van de modernste wasboxen van noord Nederland."
Adres: Balkengracht 4, 9405 CG Assen
Telefoonnummer: 0657349508
ln.sawotuaslein@slein
Stad: Assen
Route: Balkengracht 4
Postcode: 9405 CG



op zoek naar gerelateerd: niels autowas actie, niels autowas assen balkengracht, niels autowas korting, niels autowas prijs, niels autowas waspas, niels autowas pas, niels autowas openingstijden, niels autowas balkenweg
Recensies
Informatie op internet over de openingstijden klopt niet, de wasstraat zou Nieuwjaarsdag geopend zijn. Hij was echter gesloten.
Goede wasbox 2 opmerkingen. de schuimkanon is wat waterig en schuimt niet veel. De wasboxen zijn vaak smerig zand modder op de vloer. Vaak voordat ik mijn autowas maak ik zelf de wasbox vantevoren schoon.
Goede locatie en meteen tanken, uitstekende service, daarna uitzuigen gratis. Auto altijd schoon! Prijzig maar vaak ook prima aanbiedingen en/of spaarkaart. Mooie toevoeging voor Assen!Service: Uitgebreide reiniging
Goede wasstraat. Heb een auto met veel hoekjes en vouwen en komt er altijd goed schoon weer uit. De auto wordt vooraf ook altijd op moeilijk bereikbare plekken even gepoetst door de medewerkers.
Een van de werknemers kwam even kijken en schrok hoe erg vies de velgen van m,n vriendin waren, hij bood aan te helpen en kwam terug met een spuitfles en spoot m,n velgen in, ik dacht dit kost me 30,- ofzo naar was gewoon gratis en het werkte echt perfect. Heb nu 2 flesjes bij hem afgenomen en ben super tevreden.
Prima wasstraat en service. Nu nog overdekt stofzuigen.
Zeer goede wasstraat voor een ieder aan te bevelen
Beste wasstraat die ik ken. Wat anderen schreven over de velgen die niet schoon werden ben ik niet mee eens, mijn velgen worden altijd super schoon. Gratis stofzuigen is ook top geregeld
Auto is weer lekker schoon, zowel van buiten als van binnen, want ook gelijk maar even de stofzuiger gebruikt. Bedankt!!
Vlot jong personeel, auto wordt goed schoon, nadien kun je de auto van binnen nog even stofzuigen. Prijzen vind ik best wel aan de hoge kant, daar staat dan wel een fatsoenlijke nette wasstraat tegenover.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Niels Autowas West met het openbaar vervoer


Assen, Balkenweg 70 meter
114
115
Assen, Balkenweg 70 meter
20
309
Assen, Balkenweg 150 meter
109
309
Assen, Balkenweg 170 meter
114
115
84
Assen, Balkenweg 180 meter
84

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid