facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niekolaas Aanhangwagens & Trailers

Niekolaas Aanhangwagens & Trailers

Info

Verkoop, verhuur, reparatie, onderhoud en speciaal-bouw van aanhangwagens en paardentrailers.



"Niekolaas Aanhangwagens & Trailers is het adres voor verhuur, inkoop, verkoop, reparatie en onderhoud van aanhangwagens en paardentrailers.- Groot aanbod in de verhuur- Vele merken leverbaar- Het adres voor reparatie en onderhoud- Op maat gemaakte aanhangwagens- Uitstekende service"
Adres: Bedrijfsweg 4, 7671EG Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546569800
Stad: Vriezenveen
Route: Bedrijfsweg 4
Postcode: 7671EG


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 18:00
Dinsdag: 08:15 - 18:00
Woensdag: 08:15 - 18:00
Donderdag: 08:15 - 18:00
Vrijdag: 08:15 - 18:00
Zaterdag: 08:15 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhangwagen de, Aanhangers overijssel, A1 Aanhangwagens, 1 as aanhangwagen, De Wit Aanhangwagens, Kuin aanhangwagens, Witte Smid aanhangers Aalten, Aanhangers Ten Boer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cheaptrailers Cheaptrailers 0 meter Nieuwe aanhangwagens vanaf €475 - Bij Cheaptrailers bent u aan het goede adres. Wij l...
Recensies
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Sympathieke mensen. Er zijn heel veel aanhangwagens op voorraad ook 2e hands; dus je kunt zien en voelen wat je koopt. Mijn aanhangwagen werd keurig gebruiksklaar opgeleverd op de afgesproken datum. Aan alles was gedacht. Ik kon zo met de aanhangwagen wegrijden; ook geen verborgen kosten. Een keurig eigendomsbewijs overhandigt gekregen.
Een goed lopend familiebedrijf, Met de juiste instelling. Nooit moeilijk gedaan over geld. en kon zelfs de aanhanger op zondag ochtend nog gewoon afleveren aan het woonadres. TOP! verhuur bedrijf.. alles netjes voor elkaar, Netje, Koppelstukje, Verlichting, en Koppeling, alles in goede staat. Nooit problemen gehad met wat dan ook. Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Bij dit bedrijf een paardentrailer gehuurd en kreeg een eerlijk en goed advies, en voor een goede prijs. Ik heb de paardentrailer opgehaald die ik besteld had en deze stond netjes klaar volgens afspraak en met alle accessoires. Keurig afgeleverd zoals het hoort. Echt een aanrader met zeer vriendelijke mensen die van alle goede wil zijn.
Super service, ook voor levering van losse onderdelen. Prettig telefooncontact .
Goede aanhangwagens in vele soorten zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel aanrader denken ook mee
Voor één week een motortrailer gehuurd om naar de Dolomieten te rijden. Prima advies, speciale sjorbanden en STEMA trailer meegekregen voor een schappelijke prijs. Aanrader!
Super bedrijf: 1 belletje en het is geregeld! Rondom de gehuurde aanhanger alles goed voor elkaar zodat je alles goed en veilig kunt vervoeren. Vlotte afhandeling en vriendelijk personeel. Een aanrader!
Wederom goed geholpen, dit keer met een schade, precies wat je wil horen als drukke ondernemer: kom maar langs, we hebben de onderdelen liggen en anders halen we ze van een nieuwe aanhangwagen. Een rit je naar Vriezenveen en je kunt weer verder. Een aanrader voor iedereen met een aanhangwagen.
Eerlijk en goed advies, goede prijs. Ik heb mijn aanhanger opgehaald die wat ik besteld had volgens afspraak met alle accessoires erop en eraan. Keurig afgeleverd zoals het hoort. Ik ben dik tevreden.
Top Service , word direct geholpen en goede prijs/qualiteit verhouding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid