facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niehoff High Tech Sound & Light

Adres: Venweg 13, 7591 NR Denekamp
Telefoonnummer: +31541351451
Stad: Denekamp
Route: Venweg 13
Postcode: 7591 NR


Recensies
Prima bedrijf. Mensen reageren snel en zijn vriendelijk. Je kunt snel langskomen om producten af te halen en er is veel kennis aanwezig zodat je prima advies krijgt. Een aanrader!
Plezierige en kundige leverancier
Veel kennis van de producten en altijd een goed advies. Al veel installaties geïnstalleerd met producten van Niehoff.
Powersoft versterker op 23 september ter reparatie aangeboden. Op 14 november nog niet retour. Ik heb wel vooruit moeten betalen. Na betaling nog een week moeten wachten op de gerepareerde versterker. Doorlooptijd is te lang, moet veel beter.
Heel veel kennis en mooie spullen in huis, gisteren besteld, vandaag binnen. Ook de showroom is heel veel moois te horen en bewonderen, en zelfs buiten klinkt het zeer goed
super service. speaker besteld. wegens omstandigheden was er vertraging bij de transporteur. Dit bedrijf zorgde ervoor dat alles top werd geregeld!
Zeer goede en correcte service Gerard heeft me geweldig op afstand geholpen met mijn taperack en bestelde delen snel en goed geleverd. Ik kom zeker terug!
Snelle leveringen. Je krijgt altijd snel en professioneel advies. Top!!
Makkelijk te vinden op het net, snel en simpel bestellen in de shop en goede voortgang van de bestelling. Uitlevering top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid