facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niehoff High Tech Sound & Light BV ook op afspraak open

Niehoff High Tech Sound & Light BV ook op afspraak open

Info

Wij leveren gebruiksvriendelijke audio en video-oplossingen voor o.a. sportverenigingen, retail, kerken, scholen, zorgcentra, fabriekshallen en fitness

Geschiedenis

Niehoff Sound & Light
Wij leveren gebruiksvriendelijke audio en video-oplossingen voor o.a. sportverenigingen, horeca, retail, kerken, scholen, zorgcentra, fabriekshallen, fitness & wellness en kantoren.

Met onze eigen storings- en reparatie-dienst staan we 24-uur per dag klaar voor onze klanten.
U bent van harte uitgenodigd in onze showroom!

Gerard Niehoff
eigenaar



"Niehoff AV distribution & support is sinds 1994 groothandel en specialist op het gebied van professionele audio oplossingen. Wij zijn groothandel voor A-merken als Biamp, Beyerdynamic, Powersoft, Apart Audio, Community Professional, MAG Audio, Cloud, Denon Professional, Dynacord, Electro-Voice, Itec Audio, Neutrik, Shure en nog veel meer merken. In onze rol als groothandel werken wij veel samen met verhuurbedrijven, elektrotechnische installateurs, AV system integrators, en elektrospeciaalzaken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende groothandelspartners van de Benelux met een volledig geautomatiseerde webshop.Met eigen storings- en reparatie-dienstU bent van harte uitgenodigd in onze showroom!Gerard Niehoff"
Adres: Venweg 13, 7591 NR Denekamp
Telefoonnummer: 31541351451
Stad: Denekamp
Route: Venweg 13
Postcode: 7591 NR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Niehoff Sound en Light, Niehoff Denekamp
Recensies
Ik had spullen nodig voor reparatie van een Beyerdynamic koptelefoon. In de webshop van Niehoff vond ik alle benodigde onderdelen en dus heb ik een bestelling geplaatst. De spullen zijn snel geleverd. Dit was mijn 1e bestelling bij dit bedrijf. De eerste indruk is uitstekend!
Wij hebben advies ingewonnen bij Niehoff voor een installatie op de skeelerpiste schaatsbaan in Rijssen Zeer goed door Gerard geholpen en geadviseerd . Inmiddels werkt de installatie we hebben een fantastisch geluid zowel muziek als spraak . Gerard heeft ons perfect voorgelicht . Deze mensen weten wat ze verkopen en wat ze adviseren .
Goede deal gemaakt met opnameapparaat.Tascam DV-RA1000HD. De medewerkers stonden open voor onderhandeling. Top.
Al jarenlang een betrouwbare en goede leverancier. Of je nu een paar meter kabel koopt of een complete installatie, je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. En een enorme kennis van zaken.
7 elementen Fuba Dab Antenne besteld en vandaag bezorgd , Super Snel!! en de Antenne is van zeer goede KWALITEIT!!
Prima bedrijf. Mensen reageren snel en zijn vriendelijk. Je kunt snel langskomen om producten af te halen en er is veel kennis aanwezig zodat je prima advies krijgt. Een aanrader!
Powersoft versterker op 23 september ter reparatie aangeboden. Op 14 november nog niet retour. Ik heb wel vooruit moeten betalen. Na betaling nog een week moeten wachten op de gerepareerde versterker. Doorlooptijd is te lang, moet veel beter.
Niehoff High Tech Sound & Light BV is een ware verademing in de "snelle"wereld van heden. De webshop werkt perfect, foutloos en snel. Maar als je "ouderwets "terug wil vallen op persoonlijk contact, advies, service kan dat nog gewoon. Meedenken en de wensen van de klant centraal stellen. Ik doe dit niet snel maar Niehoff is een echte aanrader.
Niehoff is een fantastische leverancier op gebied van AV. Wij werken heel graag samen met de mensen van Niehoff. Betrouwbaar en echte specialisten. De service en bereikbaarheid van Niehoff is perfect, geen vraag is te veel voor de specialisten van Niehoff. Hoop nog jaren samen te werken met Niehoff High Tech Sound & Light
Zeer goede en correcte service Gerard heeft me geweldig op afstand geholpen met mijn taperack en bestelde delen snel en goed geleverd. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid