facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nicolines-Office

Info

Ben je toe aan een nieuwe website maar weet je niet goed hoe je moet beginnen. Ik bouw en onderhoud je WordPress website. Daarnaast help ik je graag met het maken van je MailChimp nieuwsbrief.

Adres: Beukelaar 62, 3984AC Odijk
Telefoonnummer: +31651237002
Stad: Odijk
Route: Beukelaar 62
Postcode: 3984AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nicoline's Office, Virtueel assistent tarieven
Recensies
Nicoline is een warm en hartelijke vrouw met een goede kijk op het bouwen van een toegankelijke website. Ze heeft veel gevoel voor het mooi en toch praktisch opzetten van een pagina. Daarnaast is ze heel klantvriendelijk voor het beantwoorden van je mails en maakt ze mooie nieuwsbrieven.
Nicoline is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze verstaat haar vak en is een kei in wat ze doet!
Nicoline is een creatieve en betrokken VA. Ze is breed inzetbaar en ondersteunt op een professionele en vakkundige manier. Een fijn en warm mens met een gulle lach!
Zeer tevreden met mijn nieuw website en de manier met Nicoline samen werken. Zij weet wat de website nodig is om de doel van mijn bedrijf duidelijk te maken. Nicoline is heel creatief en enthousiast dat maak de hele werkproces makkelijk en prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid