facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nicoline's Office

Nicoline's Office

Info

Als web- en virtueel assistent help ik jou als MKB'er en ZZP'er met je website maken en beheren en dagelijks management.



"Ik ben Nicoline Edelman, het gezicht achter Nicoline's Office.Ik help vrouwelijke ondernemers groeien en technische taken uitbesteden als technisch virtual assistant en podcastmanager. Van het opzetten van websites en online academies, e-mailmarketing tot het bewerken en promoten van podcasts, ik zorg ervoor dat technische obstakels worden weggenomen, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf.Toegankelijkheid en inclusiviteit zijn voor mij essentieel. Laten we samenwerken om een sterke basis voor jouw succes te creëren.Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op."

"Ik ben Nicoline Edelman, het gezicht achter Nicoline's Office.Ik help vrouwelijke ondernemers groeien en technische taken uitbesteden als technisch virtual assistant en podcastmanager. Van het opzetten van websites en online academies, e-mailmarketing tot het bewerken en promoten van podcasts, ik zorg ervoor dat technische obstakels worden weggenomen, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf.Toegankelijkheid en inclusiviteit zijn voor mij essentieel. Laten we samenwerken om een sterke basis voor jouw succes te creëren.Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op."
Adres: Beukelaar 62, 3984 AC Odijk
Telefoonnummer: 0651237002
Stad: Odijk
Route: Beukelaar 62
Postcode: 3984 AC


Recensies
Ik worstelde met een technisch stukje tussen LaPosta en mijn website. Nicoline schoot te hulp en heeft het probleem achterhaald. Superfijn! Ik kon weer verder. Nicoline reageert snel en wil dingen ook echt uitzoeken en oplossen. Ik zou haar zeker aanbevelen!
Ik ken Nicoline al een aantal jaren en had me voorgenomen dat ik haar ooit zou vragen om samen te werken. Sinds 2 jaar verstuurt ze voor mij de nieuwsbrieven van Office Heroes en sinds een paar maanden ook die voor De Conceptenbakkerij. Nicoline is een prettig mens, denkt mee en is lekker gestructueerd, zodat ik op haar kan bouwen als het nodig is!
De samenwerking met Nicoline is superfijn! Voor ik met haar ging samenwerken was ik naast het coachen druk met alle sessies verwerken voor mijn klanten in mijn online academie. Nu neemt Nicoline dit volledig uit handen waardoor ik mij volledig op het coachen kan richten en mijn klanten na afloop snel alles terug kunnen kijken in de academie. Nicoline is betrouwbaar, komt afspraken na, is begripvol en open en eerlijk. Kortom, ik ben ontzettend blij met Nicoline!
Via een collega in het vak heb ik kennis mogen maken met Nicoline. Nicoline ondersteunt mij met name wat betreft het inplannen van afspraken. Het is verbazingwekkend hoe snel wij samen hebben leren lezen en schrijven hoe dit het beste werkt en dus perfect past in mijn agenda. Ik weet dat het anders meer kwaad doet dan goed... Het scheelt mij erg veel tijd en energie en Nicoline doet het met een glimlacht! Dit jaar wil ik verder professionaliseren als ondernemer en een gelikte website bouwen... Dat heet laten bouwen. Door... Nicoline! Ik heb gezien hoe website's eruit zien van haar en wil dat ook. Doe jezelf een plezier en neem eens contact met haar op. Ik kan haar inmiddels niet meer missen.
Voordat ik met Nicoline ging samenwerken had ik zelf een wordpress site in elkaar gezet. Het kostte mij veel tijd en moeite om iets professioneels neer te zetten. Daarbij kreeg ik bijvoorbeeld mijn logo ook nog niet goed in beeld. Nicoline wees mij hierop en zo kwam ik met haar in contact. Nu ik met Nicoline samenwerk hoef ik bij wijze van zelf niet meer om te kijken naar mijn website. Ik gooi het over de schutting en ik weet dat het geregeld wordt. Heel fijn werken! Ik beveel Nicoline aan omdat zij heel snel kan schakelen en flexibel is. Zij denkt mee in stijl, kleuren, etc. Ze maakt eventueel voorbeelden van uitstralingen, zodat ik makkelijk kan kiezen. Ook als ik last minute nog iets wil, is het heel prettig werken met Nicoline.
Nicoline heeft voor mij mijn nieuwe website gebouwd. Ik wilde dat al een tijdje, was van plan het zelf te gaan doen, maar kwam er niet goed uit hoe dat aan te pakken. En eerlijk gezegd ontbrak het me ook aan tijd. Nicoline weet in een eerste gesprek heel goed door te vragen naar de juiste zaken. Daarmee had ze al heel snel een eerste versie paraat, waar ik ook steeds in mee kon kijken, wat erg handig is, want als je het ziet groeien, bedenk je soms ook pas wat er anders moet. Alle nodige aanpassingen worden gedaan en ook initiatieven voor nodige aanpassingen komen bij Nicoline zelf vandaag, erg prettig, dan hoef je daar niet zelf over na te denken. Een aantal weken later moest ik met een heleboel mensen telefonisch afspraken inplannen. Ik had het erg druk in die periode en weer geen tijd. Ik heb Nicoline de lijst gegeven en toegang tot mijn agenda, en in mum van tijd was iedereen ingepland. Heerlijk! Er viel echt een last van mijn schouders op dat moment. Ook dan denkt Nicoline goed mee over hoe we dit soort zaken het beste aan kunnen pakken, ook qua systeemtoegang, AVG etc. Nicoline is een prettige persoon om mee samen te werken, pragmatisch, creatief en proactief. Zeker een aanrader!
Nicoline is een topper van een VA en als con-collega durf ik haar gerust aan te bevelen. Nicoline is een rustige dame, met veel kennis en inzicht. Leergierig, creatief en altijd bereid mee te denken. Ook naar andere VA's is zij nooit te beroerd om te helpen. Nicoline is een prettig persoon, een kei in wat zij doet en staat voor wat ze zegt.
Nicoline ondersteunt mij intussen al een hele tijd. Ze zet de door mij geschreven blogartikelen op mijn website, verstuurt deze naar mijn abonnees via MailChimp én plaatst ze op social media. Dit doet ze met enorme zelfstandigheid. Eenmaal hebben we via een online meeting een en ander doorgenomen, daarna heb ik er eigenlijk geen omkijken meer naar. Dit maakt dat de werkzaamheden enige maanden geleden weer uitgebreid zijn, op een totaal ander vlak. Ook dit gaat heel prettig. Ik stuur de opdrachten zoals ik dat prettig vind en Nicoline handelt het heel snel af. De zelfstandigheid van Nicoline is ontzettend prettig. Ik kan het écht loslaten, omdat ik weet dat alles geregeld wordt en ze wel aan de bel trekt als er vragen zijn. Ik kan Nicoline dan ook van harte aanbevelen.
Ik zocht iemand om me te helpen met het bouwen van mijn nieuwe website. Nicoline wist hoe ik dit kon aanpakken en had creatieve ideeën. En passant kreeg ik goede tips om mijn nieuwsbrief te vernieuwen qua opmaak en schrijven. Ik heb Nicoline leren kennen als een creatief iemand, goed luisterend, meedenkend en met snelle acties, dus betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid