facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nice Things Fashion

Nice Things Fashion

Info

Nice Things fashion bestaat uit een deskundig team met jarenlange ervaring in de modewereld.

Geschiedenis

Ans Linzen, de eigenaresse van Nice Things fashion, had al heel lang een droom om een modezaak te openen. Haar droom kwam in 2004 uit. Zij kreeg toen de kans om Nice Things fashion over te nemen en daar ging zij helemaal voor!

In de modewereld is Ans geen onbekende en velen hebben dankzij haar, goede en eerlijke modeadviezen gekregen.

Al snel werd Nice Things fashion een bekend modebegrip niet alleen in Hoensbroek en omgeving, maar zeker ook ver daar buiten.

Het team van Nice Things fashion werd daarom zelfs in 2009 in eerste instantie uitgebreid met Sonja en later nog met Natascha. Beide zijn ze geweldige modeadviseurs met verstand van zaken.

Ans en haar deskundige team Sonja en Natascha weten precies hoe zij u kunnen helpen en doen al het mogelijke om u een goed gevoel te geven bij de juiste kledingkeuze.

Kom snel eens een kijkje nemen bij Nice Things fashion damesmode aan de Kouvenderstraat 32 in Hartje Hoensbroek.

Adres: Kouvenderstraat 32, 6431HG Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455220082
Stad: Hoensbroek
Route: Kouvenderstraat 32
Postcode: 6431HG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nice Things kleding, Dameskleding Hoensbroek, Nice Things kleding belgië, Kledingwinkels Hoensbroek, Herenzaak hoensbroek, Nice Things jassen, Nice Things kleding amsterdam, Nice Fashion
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Divine Divine 32 meter Heel leuk geholpen en goed geslaagd
Shoeby Hoensbroek Shoeby Hoensbroek 155 meter Leuke modezaak. Wordt er altijd prima geholpen.
Kleding Bedrukken Hoensbroek Kleding Bedrukken Hoensbroek 191 meter Wij bedrukken en leveren een grote verscheidenheid van kleding ZONDER opstart- of kle...
Kledingbank zuid Kledingbank zuid 400 meter Pakketje moeten ophalen van post-nl, ze waren gewoonweg te vuil om te kijken of mijn ...
045 Parkstad 045 Parkstad 937 meter Het faciliteren van lichamelijke opvoeding en persoonlijke ontwikkeling
Recensies
Ik was aangenaam verrast door de vakkundige, vriendelijke, klantgerichte benadering die ik ervaren heb bij deze damesmodezaak. Niet opdringerig, goed oog en oor voor wensen van de klant, dikke pluim voor deze zaak, een aanrader! ik plaats zelden een review maar dit vind ik het vermelden waard.
Geweldige dameswinkel met een ontzettende mooie en ruime collectie! Vriendelijke dames die verstand hebben van mode. Vandaag ook weer erg druk, maar zeer begrijpelijk. Betaalbare mode en erg modieus.
Echt leuke mode,veel keus en ze geven je de ruimte om zelf te snuffelen en je eigen stijl bijeen te zoeken.
Hele leuke zaak. Leuke kleding en je wordt ook heel leuk geholpen
Super winkel en een hele fijne Behandeling...top
Leuke collectie, hulpvaardige bediening!
Mooie mode vriendelijk personeel
Mooie spullen..
Vertaald door Google Te luid en te lang een nieuwe winkel openen. De eigenaar heeft er waarschijnlijk geen rekening mee gehouden dat iemand misschien niet de hele dag naar de luidsprekers wil luisteren. Origineel Too loud and too long open a new store. The Owner probably did not take into account that someone might not want to listen to the whole day's loudspeakers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid