facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nic. Nijsten VOF

Info

Dit is de facebook pagina van Nic. Nijsten VOF.
verkoop van gebruikte auto's
werkplaats voor alle merken
apk-keuringsstation

Geschiedenis

Ons bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar, het is opgericht door Nic Nijsten in 1963 en begonnen met een klein Caltex tankstation midden in de weilanden van het toenmalige fruittelersdorpje Bunde.

In 1967 werd er achter het tankstation een nieuwe garage gebouwd met werkplaats en showroom en werd het dealerschap verkregen van verschillende merken o.a. Wartburg, OM vrachtwagens en Mazda.

In 1969 verkreeg Nic Nijsten het dealerschap van Volkswagen, in 1974 gevolgd door Audi en in 1996 door het Skoda dealerschap.


Tegenwoordig zijn we een modern universeel Bovag-garagebedrijf met een Avia-tankstation en lid van Autofirst, een organisatie van all-round, universele garagebedrijven in Nederland en Duitsland

Adres: Sportlaan 22, 6241ab Bunde
Telefoonnummer: 043-3641644
Stad: Bunde
Route: Sportlaan 22
Postcode: 6241ab


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Bunde duitsland, Ploemen, Garage Maastricht, Ericars, Schaepkens Klimmen, Occasions Maastricht, Regie Auto's, Autogarage
Recensies
Tijdens een rijles een lekke band gekregen, werd heel snel en vriendelijk geholpen met een prima oplossing! Service die je niet meer overal ziet! Bedankt namens Osseforth Rijopleiding.
Zeer onprofessioneel bedrijf. De angst die mensen hebben voor autogarages blijkt hier waarheid. Oneerlijk over het uitvoeren van reparaties en hoge prijzen rekenen die elders vele male lager zijn. Heb mijn rekeningen getoond aan andere garages en ze kwamen flink lager uit.
Altijd goed service!
Betrouwbare kleinere garage. Waar vind je ze nog....
Zeer goede garage goede service en Service is er op en top van aankoop tot bij het verrichten van het onderhoud .
Fijn garagebedrijf met eerlijke prijzen en adviezen.
Oprecht advies tijdens een aankoopkeuring. Aanrader door de eerlijke verkoper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid