facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ni Hao

Adres: Elftstraat 17, 1777 CG Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227-592643
Stad: Hippolytushoef
Route: Elftstraat 17
Postcode: 1777 CG


Recensies
Als we in de buurt zijn dan gaan we daar eten. Tis een klein restaurant maar een prima keuken. Beetje ouderwets maar erg lekker!
Een pareltje van de Chinese keuken, goed verborgen in een pittoresk dorpje Hippolytushoef in de kop van Noord-Holland. Gevonden dankzij Google, na een dagje Texel. Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel.
Zeer goede chinees. Heerlijk eten. Ook voor afhalen een prima adres. Ruime keuze mogelijkheden. Voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Vriendelijk en behulpzame bediening. Goede prijs - kwaliteitverhouding.
Heel lekker eten heel rustig. Hebben ter plaatse geeten. Er kwamen regelmatig mensen afhalen.
Er eet bijna niemand, wel veel afhaal en dat is heel goed. Als afhalen heel goed is moet het restaurant het zelfde zijn en dat klopt. VOORTREFFELIJK.
Goede nette chinees in Hippo. Smaakt altijd heerlijk. Het eten is meestal snel klaar. Je kan het van te voren ook door bellen.
Erg lekker gegeten. Restaurant ziet er netjes en schoon uit. Vriendelijk personeel.
Lekker smaakvol eten, snelle service met een lach. Kom er graag
Goed eten en snel klaar aardige bediening gewoon top
Best wel lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid