facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NHA Opleidingen

"Aan de keukentafel, in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt in de digitale leeromgeving. Uiteraard ontvang je het lesmateriaal ook gedrukt thuis.Wil je specifieke vaardigheden zoals leidinggeven of Excel verbeteren? Overweeg je een carrièreswitch? Kies een NHA cursus of opleiding! Of wil je een nieuwe hobby leren? Kijk dan eens bij het uitgebreide aanbod hobbycursussen.Wat je ook wil leren, bij NHA vind je altijd een passende cursus of opleiding.Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij ruim 600 opleidingen en cursussen. Van een cursus Spaans tot een cursus fotografie en van Basiskennis Boekhouden tot Gewichtsconsulente: schrijf je in en start vandaag nog!"
Adres: Industrieterrein 37, 5981NK Panningen
Telefoonnummer: 0773067000
Stad: Panningen
Route: Industrieterrein 37
Postcode: 5981NK



op zoek naar gerelateerd: Cursussen, Thuisstudie MBO, NHA opleiding stopzetten, NHA contact met docent, NHA tablet review, Online cursussen gratis, NHA reviews, nha.nl inloggen
Recensies
Niet tevreden! Ik heb twee cursussen gedaan bij de NHA en het valt me nu zwaar tegen. Eerste cursus goed doorlopen en niet het examen gehaald. "Jammer", dacht ik. Tweede cursus goed doorlopen en ook het examen niet gehaald. NHA, de les stof komt niet overeen met het examen. De map met de stof is netjes en duidelijk en ziet er keurig uit. Maar de persoonlijke begeleiding valt zwaar tegen. Je kan niet je docent bereiken voor vragen oid. Alleen huiswerk inzenden en dat is het. Huiswerk duurt soms wel een maand voordat het nagekeken is. Ook nakijken lijkt niet altijd goed te gaan, want sommige vragen worden fout gerekend, maar niet toegelicht waarom. Maar bij de examens gaat het altijd mis en bij vele andere ook. Examens worden namelijk niet door NHA afgenomen maar weer door andere instanties en organisaties. Dit leidt tot een groot gat tussen de stof van NHA en de stof van de examen bureau’s. Daarnaast zijn de diploma’s niet zo waardevol en is het wel allemaal een beetje over-priced.
Ben op 08.01.2023 begonnen met de opleiding jongerencoach. Leuke opleiding en de leraren helpen je snel bij eventuele hulp en beoordelingen. Overigens krijg je ook duidelijke feedbacks van de leraren om als nog het goed te begrijpen en een voldoende te halen. Eerlijk gezegd ben ik elke keer goed geholpen door leuke lerares Laura Vernooijs, die mij hielp met mijn opleiding. Niet alleen wil ik haar vriendelijk bedanken maar ook NHA voor de leuke en leerzame opleidingen en de vriendelijke leraren. Hoop binnenkort weer een opleiding via stap te kunnen volgen. Groet, David
Ik volg arbeidsrecht. Zeer beknopte uitleg in de lessen en als je voor begeleiding kiest, verwacht dan niets meer dan iemand die alleen je huiswerk nakijkt. Er wordt gezegd dat je vragen kan stellen, maar je mag slechts 1 vraag per hoofdstuk stellen en dan krijg je vaak alleen maar een link naar het UWV, waar je het dan zelf maar uit moet zoeken. Correcties op het huiswerk kloppen vaak niet, wat extra verwarrend is. Je kan je docent ook niet bereiken om dit door te geven of vragen te stellen. Best jammer, ik had meer verwacht als je begeleiding bij een opleiding verkoopt.
Super fijn thuis studeren op mijn eigen tempo. Snelle beoordeling en persoonlijke feedback terug over ingestuurde huiswerk. Eindelijk mijn pad gevonden met de studie Stervensbegeleiding en Rouwbegeleiding....Al sinds mijn bloemenopleiding gaat mijn hart uit naar het maken van rouwbloemwerk en deze studie is een mooie aanvulling op wat ik al in huis heb om er te zijn voor anderen. Ik kijk er naar uit om contact te zoeken met Dela om te onderzoeken wat voor mogelijkheden er zijn om het roer om te gooien en mijn hart te volgen.
Nooit aan beginnen. Ze proberen je een poot uit te draaien om je meerdere keren te laten zakken zonder goede onderbouwing. Voor elk klein onderdeel moet je weer volle pond examengeld betalen.
Omdat de nieuwe aanvraag voor STAP-budget er aan zit te komen, wil ik iedereen die photoshop wil gaan doen bij Nha eerlijke info geven. Deze cursus is echt voor beginners. Je leert nauwelijks echt foto's te bewerken. Er zitten veel lessen in die gaan over het maken van een GIFje, een PACMANanimatie die niet lijkt op het echte pacmanspel en je ook niet kunt spelen en een aantal lessen over het maken van bv. een folder of advertentie. Wil je echt leren hoe je foto's kan bewerken met alle ins- en outs, dan zou ik een andere opleider kiezen of kijken naar tutorials op Instagram oid. Begeleiding en examen stellen ook totaal niets voor en daar zou ik dus niet extra voor willen betalen.
Lesstof sluit niet aan bij examen, daardoor het examen niet gehaald. Omdat ik graag een herexamen wil doen, vraag ik of ik mijn examen mag inzien omdat ik dan weet waar ik op moet letten. Inzage in mijn gemaakt examen kost me €40 en ik moet er 2 uur voor rijden! Schandalig NHA!
Leuke cursus! Ik kom van de LOI vandaan wat echt superslecht is dus misschien waren mijn verwachtingen te laag maar ik vind het super! Mooi lesmateriaal en de optie om de stof te laten voorlezen vind ik echt een uitkomst. Ik vind het alleen jammer dat de docent voor mij niet snel genoeg nakijkt maar dat ligt aan mij omdat ik sneller wil dan de cursus blijkbaar toelaat.
Nadat ik content management afgerond had direct doorgegaan met de cursus webdesign. Begint echt vanaf de basis, duidelijk uitgelegd en je brengt steeds het geleerde in de praktijk. Af en toe mis ik wat meer uitleg. Dus af en toe moet je wat extra opzoeken op internet. Het is een leuke praktische cursus. Ben nu bij les 11 en heel enthousiast. Zo leuk om met al die codes aan de gang te gaan en de programmeertaal eigen te maken.
Geen goede begeleiding en geen duidelijke uitleg. Curses viel tegen van inhoud, een andere curses van deze organisatie retour gestuurd ook weer onduidelijk en kortaf behandeld kreeg geen kosten vergoed omdat ik niet gratis terug kon sturen omdat inloggen niet kon. Niet tevrede zijn we.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid