facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 Verzekeringen

Info

Al jarenlang 'de beste schadeverzekeraar van Nederland'. De klant staat centraal bij Nh1816 Verzekeringen. Tel: 0226 33 18 16 E-mail: [email protected]

Geschiedenis

Al ruim 200 jaar lang verzekert Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schade- en levensverzekeraar.

Nh1816 Verzekeringen is sinds 1816 gevestigd in het Westfriese Oudkarspel en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een middelgrote schade- en levensverzekeraar die uitsluitend samenwerkt met professionele verzekeringsadviseurs. Door gewoon ons werk goed te doen hebben wij een reputatie opgebouwd als 'Beste Schadeverzekeraar van Nederland' en zijn wij marktleider als het om particuliere schadeverzekeringen gaat.

Waarom Nh1816 Verzekeringen?
- Klanten geven ons een 8,8 voor onze service en dienstverlening
- U kunt uw polis digitaal ontvangen
- Uitstekende verzekeringen met betaalbare premies
- Praktische hulp met onze unieke VerzekeringApp
- Wij werken samen met uw lokale verzekeringsadviseur
- Klantbelang staat voorop door onze coöperatie
- Onze Stichting Goede Doelen Nh1816 steunt maatschappelijke organisaties

Onze taak

Nh1816 Verzekeringen biedt als intermediaire schadeverzekeraar een compleet pakket simple risks particuliere verzekeringen met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding in de markt aan. Hierbij streeft Nh1816 een actieve samenwerking met het intermediair na. Kenmerkend voor deze samenwerking is de centrale rol van het intermediair bij zowel het acceptatie- als het schadeproces. Door de uitstekende contacten met het intermediair beschikt Nh1816 snel over relevante marktinformatie waar wij, door onze platte en flexibele organisatie, slagvaardig mee omgaan.

Onze coöperatieve structuur benadrukt dat het belang van onze verzekerden centraal staat. Hierbij speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol.

Producten

Autoverzekering
Bestelautoverzekering
Motorverzekering
Bromfietsverzekering
Oldtimerverzekering
Woonhuisverzekering
Inboedelverzekering
Kostbaarhedenverzekering
Particuliere aansprakelijkheidsverzekering
Reis- / Annuleringsverzekering
Caravanverzekering
Mobiele bungalowverzekering
Pleziervaartuigenverzekering
Ongevallenverzekering
Verkeersrechtsbijstandverzekering
Gezinsrechtbijstandverzekering
Uitvaartverzekering
Nh1816 Combipolis
KNRM polis



"Nh1816 Verzekeringen biedt uitstekende particuliere schadeverzekeringen via lokale adviseurs. Nh1816 is een coöperatieve schadeverzekeraar en al 14 keer uitgeroepen tot 'de beste schadeverzekeraar van Nederland'.Nh1816 streeft niet de hoogste winst na maar doet zaken in het belang van haar verzekerden. Hoge klanttevredenheid en maatschappelijk betrokkenheid staan bij Nh1816 centraal."
Adres: Dorpsstraat 820, 1724NT Oudkarspel
Telefoonnummer: +31 (0)226 33 18 16
ln.6181hn@ofni
Stad: Oudkarspel
Route: Dorpsstraat 820
Postcode: 1724NT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: nh1816 inloggen, nh verzekeringen inloggen, nh1816 ervaringen, noord hollandse verzekering polisvoorwaarden, nh1816 schade melden, nh1816 mijn polissen, nh1816 reisverzekering, nh1816 combipolis
Recensies
Heb je ze nodig laten ze je in je hemd staan. Jaren lang betaald ongeveer 42000,-. En moment dat je ze nodig hebt ze er de kleine letters. Tot drie keer toe. Zeer ontevreden. Nee zou ze zeker niet aanbevelen ...reactie van hun.. Standaard reactie die ze bij ieder ander ook sturen. Copy paste.....U mag een klacht indienen. Maar de casus is al bij hun bekend.....
Dank u voor de goede samenwerking met de verzekeringswinkel Alkmaar. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn schade, geen gezeur, maar juist alles perfect geregeld.
Een kind van 14 rijd mijn hele auto met er fiets de prak in. Van voor naar achter schade diepe krassen. Delen bumper liggen eraf. En delen van me spiegel. Hiervoor zat er nul schade op nu is aan 1 zijkant van me auto van voor naar achter schade. Langs geweest bij garage. Er moet een nieuwe bumper nieuwe spiegel en spuitwerk. Deze mensen want moet via haar moeder zijn bij jullie verzekerd dus schade gemeld. Krijg vervolgens niks omdat ik volgens jullie ergens stilstond waar dat niet mag. Overigens staan er nergens borden. Dit Kind zat op haar telefoon op de fiets is gezien door de buurvrouw dus er is letterlijk getuige! En met je telefoon op de fiets is strafbaar. Vervolgend liegen ze ook nog is tegen jullie en daar gaan jullie dan vol vanuit. Tegen partij zegt niet met er telefoon te hebben gezeten wij hebben geen verklaring van de getuige dus kunnen er veder niks mee zeggen jullie. Er is nooit om een verklaring gevraagd ? Daarnaast twijfelt tegen partij of alle schade erdoor komt ze is er toch zelf bij geweest dus heeft gezien dat ze alle schade gemaakt heeft! En jullie hebben een nieuwe schade exper nodig aangezien jullie zeggen dat zij niet alle schade gemaakt heeft terwijl dit toch echt wel zo is. Blijkbaar mag iemand op ze telefoon zitten tijdens het fietsen, Je hele auto in de prak rijden en hier vervolgens ook nog over liegen. En dat is waar jullie het dan mee doen. En dan is jullie antwoord je krijgt niks vergoed.
1u lang in de wacht en te horen krijgen al onze medewerkers zijn in gesprek. Er zijn geen andere wachtenden voor u!!!
Weinig schades gehad in de ca. 15 jaar dat ik hier verzekerd ben. Maar die 2/3 keer dat er iets was ben ik altijd snel en ongecompliceerd naar tevredenheid geholpen. Precies de prettige service waar je op hoopt en verwacht bij een verzekeringspartner!
Ik was op zoek naar een totaal oplossing voor mijn verzekeringen omdat je voor je gevoel altijd te veel verzekerd en alle voorwaarden lastig te ontwarren zijn. De prettige en duidelijke gesprekken waren zeer verhelderend. De duidelijk uitgelegde verschillende opties zorgen ervoor dat er makkelijk een keuze gemaakt kan worden. Waarna de aanvragen en het omzetten op prima gefaciliteerd worden. Precies waar ik naar op zoek was.
Drie maanden nadat hun schade expert een simpele lekkage heeft opgenomen en facturen zijn ingeleverd heb ik nog steeds niet het gehele schade bedrag ontvangen. Belachelijk.
Zeer slechte ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij. Het hele proces heeft meer dan 2 maanden geduurd waarbij uiteindelijk maar 100 uitbetaald is voor de schade waardoor m'n auto niet meer door de APK komt. Maardere malen mee gebeld en elke word je doorverwezen of krijg je te horen dat je nog moet afwachten.
Ik ben net naar NH1816 Verzekeringen overgestapt. Als de soepelheid van deze overstap een voorbode is voor de service, dan ben ik zeer tevreden. En……… de app geeft een goed overzicht van mijn verzekeringen en daarmee handig om te hebben i.p.v. stapels papieren!
Netjes afgehandeld en geen enkel probleem,wat dat betreft,zo moet je ze nog maar gaan zoeken ,die het zo afhandelen. Een 10.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid