facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NH Oldtimer Festival Venhuizen

NH Oldtimer Festival Venhuizen

Info

Meer info op www.oldtimerfestival.nl
Noordhollands Oldtimerfestival altijd 1e en 2e Paasdag.
21 & 22 april 2019

Geschiedenis

Meer info op www.oldtimerfestival.nl
NH-Oldtimer Festival 2016. 1e en 2e Paasdag. Zondag 27 maart en maandag 28 maart van 11.00 tot 18.00 Uur. Locatie : Torenweg 44, HEM - Venhuizen (tussen Hoorn en Enkhuizen)

Welkom op de Facebook pagina van het Noord Hollands Oldtimer Festival.

Begonnen in 1982, tijdens de motorwegraces, kwam de organisatie op het lumineuze idee om de veteranenmotoren niet het rennerskwartier in te laten rijden, maar na afloop v/d races, maar een nabijgelegen hal in te dirigeren. Het publiek vond dit een welkome geste, en hiermee was het Festival geboren. In 1983 zaten we in de Beatle Hallen van Blokker (1600 m2), een jaar later verhuisden we naar Bovenkarspel, (8.000 m2) en na een periode van tien jaar, werden we genodigd in Venhuizen,(12.000m2.) Wat voor de beeldvorming overeenkomt met 3 voetbalvelden overdekt Oldtimer plezier


Onze taak

In 2017 zal het Noord-Hollands Oltimer Festival haar 32e editie vieren. Diverse topatractie's maken wederom hun opwachting. Een hoofdhal zal worden voorzien van vele brandweer wagens . Een aantal Ahrens Fox zullen hun opwachting maken. Deze unieke wagens van oorsprong uit Amerika zijn in de 20er jaren aangeschaft door de gemeente Rotterdam. Hebben dienst gedaan tot de 70er jaren . Thans verspreid door Nederland en door de organisatie tijdens de Paasdagen naar Venhuizen gehaald. Tezamen met tientallen diverse brandweerwagens uit geheel Nederland vormen zij een uniek decor. Indeling van de hallen zal tijdig bekend worden gemaakt via Facebook en folders.

Producten

- NH-Oldtimer Festival 2017. 1e en 2e Paasdag.



"N-H Oldtimer Festival 1e en 2e Paasdag VenhuizenEen vleugje van vervlogen tijd kunt u proeven in hetWestfriese Venhuizen tijdens de Paasdagen. Negen hallen staan bomvol met historischevoertuigen uit de hele wereld met bouwjaren vanaf 1917 t/m de 70er jaren.Dagje uit voor gezinLive muziek, dans en show gedurende de hele middag!Alle hallen worden omzoomd door honderden meters marktkraampjes met allerlei artikelen.Motoronderdelen /kleding /boeken enz.. Voor de kinderen is een mini kart baan en eennostalgische draaimolen opgezet."
Adres: Torenweg 44, 1607 CP Venhuizen
Telefoonnummer: 0228542500
ln.lavitsefremitdlo@ofni
Stad: Venhuizen
Route: Torenweg 44
Postcode: 1607 CP



op zoek naar gerelateerd: oldtimer festival 2018, oldtimer evenementen 2018, noordhollands oldtimer festival, torenweg 44, 1607 cp hem, oldtimer festival friesland, oldtimer festival agenda, oldtimer noord holland, torenweg 44 venhuizen, oldtimer festival hoorn
Recensies
Een leuke gezellige beurs maar voor de entreeprijs niet voldoende. Drank prijzen prima maar te weinig keuze aan eten en dat was er was flink aan de prijs. Volgende keer meer variatie aan oldtimers van voor 1945 zou het festival goed doen.
Was een leuke en bijzondere dag. Relatief best klein voor het aantal bezoekers dat hier op af komt.
Was erg leuk, met motoren, brommers, oldtimers, caravans en een vouwwagen. Diverse onderdelen, boeken, folders etc.
Leuke festival niet zo commercieel veel variatie en gezellige mensen een aanrader voor de paas
Het was weer een geweldig weekend. Net op tijd een foto kunnen maken van het team. Allen vreselijk bedankt en in goede gezondheid tot volgend jaar. Bert Gele A Ford
Heel mooi festival, maar binnen in een hal machines op diesel laten draaien is uit den boze. Terwijl er rookluiken in het dak zitten. Zet die dan open! Mensen met astma of COPD hollen gillend weg! Ook een beetje vreemd als hier ook een rookverbod geldt!! Festival op zich, is zeker de moeite waard!!
Heel leuk, miste wel wat Engelse oldtimer motoren. En het Batmobile, geweldig.
Erg grote en druk festival, heel veel verschillende auto's vrachtwagens, bussen, motoren en tractoren. Ook was er dit jaar de caravan club aanwezig met een aantal oude in originele staat verkerende caravans. Helaas weinig onderdelen, wel veel gereedschap en andere toebehoren. Eten en drinken kun je kopen en de entreeprijs is netjes. Het werd in de middag wel heel erg druk.
Helemaal top weer.Gezellige dag uit met veel te zien. Enige is wel dat het in de loop van jaren veranderd is.Vroeger behoorlijk veel stands vol onderdelen maar dat wordt steeds minder....Voor de old-timer liefhebber nog wel 1 van de weinige evenementen over. Maar ondanks dit even dik compliment naar de organisatie.
Leuke dag gehad. Was lekker druk, gezellige sfeer, veel mooie auto's gezien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid