facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NH Hotels

Adres: IJsselmeerweg 3, 1411 AA Naarden
Telefoonnummer: +31356951514
Stad: Naarden
Route: IJsselmeerweg 3
Postcode: 1411 AA



op zoek naar gerelateerd: NH Naarden Appartementen, NH hotel aan zee, NH hotels Europa, NH Best Hotel, NH Hotel regels, NH hotels in Zeeland, IJsselmeerweg 3 Naarden, NH hotel Reims
Recensies
Net, en eenvoudig hotel Vriendelijk personeel
Verdrietig hotel, aan het einde van de investeringscyclus. Interieur laatste jaren niet bijgehouden, slijtage en defecten herkenbaar. Buitenkant gedateerd jaren 90. Binnenkant laatste 5 jaar verlopen. Personeel weet te vertellen dat dit hotel medio mei definitief sluit. Ze doen hun stinkende best er iets van te maken. Geen spa rood meer op voorraad. Geen Chardonnay meer, geen nootje, chips of zo bij borrel, is allemaal op. Wordt niet meer besteld. Dan maar zelf chips kopen bij de receptie. Zalmrecepten van menu niet meer leverbaar 2 dagen lang. Kamer stoffig, ruikt naar jaren negentig, sindsdien niet meer goed vernieuwd of onderhouden. Hotel vol geboekt met opgeschoten tieners die deelnemen aan voetbaltournooi. Lawaai tot over middernacht. In vroege ochtend rennend over de gang. NH moet zich diep schamen dat dit gedrocht onder hun vlag opereert. Voor mij is dit een grote afknapper geweest.
Het hotel ligt op een bedrijventerrein, wel liggen er genoeg laadpunten voor elektrische auto's...voornamelijk voor Tesla maar ook voor andere merken. Het hotel zelf is eenvoudig, de inrichting van de kamers een beetje gedateerd. Het ontbijtbuffet is prima, genoeg keuze en er werd steeds aangevuld. We hebben ook een dag fietsen gehuurd maar die dingen mogen een behoorlijke upgrade krijgen. Het zijn oude fietsen met maar 3 versnellingen en voor grotere mensen eigenlijk te klein. Ook is de huurprijs in verhouding erg duur. Het personeel is wel vriendelijk. Komen we nog een keer terug? Nee, dat denk ik niet want het is jammer dat er niets op loopafstand is.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lof voor Sander en zijn companen. Kamers waren schoon, maar konden wel een make-over hebben. Het hele hotel trouwens wel. Bv veel onkruid tussen de tegels op het terras, vieze ramen, veel spinnenwebben met vangsten weliswaar buiten, maar het ziet niet uit deuren slaan snel en hard dicht, een douchegordijn waardoor je badkamer al snel veranderd in een klein IJsselmeer. Het ontbijtbuffet was rijkelijk voorzien en lekker. Desalniettemin was de prijs kwaliteit verhouding goed.
Prima hotel, maar de bedden zijn keihard. Vraag bij boeken of ze een topper erop willen leggen. We hebben lekker ontbeten en goed gedineerd hier. Vriendelijk personeel en het zag er netjes uit.
Overnacht om voorstelling Vis a Vis te bezoeken. Fijn hotel op een mooie centrale plek. Vlak bij Naarden om Hern te wandelen/fietsen. Ontvangst was vriendelijk. De fiets kon afgesloten staan. De kamer was groter dan we hadden verwacht, lekker veel ruimte. Sanitair kan inmiddels een kleine update hebben, maar alles werkte en de douche was heerlijk. In deze tijd waar Corona nog niet weg is, ontbijten op basis in tijdsloten. Prima geregeld. Alle onderdelen van het lopend ontbijtbuffet waren er,en smaakten heerlijk. Aanrader.
Kamer was met een extra bed voor onze dochter aan de kleine kant. Verder zijn de kamers erg gehorig en toe aan een opknapbeurt. Niet wat ik gewend ben van andere NH hotels. De algemene indruk van het hotel verder doet ook wat ouderwets aan en de Hygiene kan op veel punten ook beter.
Het ligt niet aan het personeel: vriendelijk, aardig en behulpzaam. Ook het ontbijt en diner: niks mis mee. Maar dit hotel kan een upgrade gebruiken! Kamers: tapijt kan echt niet meer, versleten en veel vlekken. Geen licht in douche. Kale muren kunnen een kleurtje gebruiken of enige kunst of posters. Terras: niet aanlokkelijk. Lobby: mist warmte, sfeer. Kortom: prima locatie, goed personeel maar hotel moet gerenoveerd.
Uitstekend hotel. Prijs kwaliteit is goed. Ontbijtbuffet is ruim opgezet en wordt goed bijgevuld. Vanuit dit hotel ben je erg snel in Amsterdam of de polder in. Ook Naarden zelf is zeer de moeite waard om te bezoeken vestigingsstad
Vriendelijk personeel. Schone nette hotelkamer. Fijne, stevige matrassen op bed Grote afgesloten fietsstalling. Vragen bij aankomst niet naar corrona app, pas , of gele boekje. Vragen ook niet of je getest bent, of dat je klachten hebt .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid