facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ngon

Ngon

Info

We are a Vietnamese Restaurant in the City-Centre of The Hague. We serve delicious Vietnamese food like Pho, Bun Bo Nuong, Cha Gio, Goi Cuon!

Adres: Dagelijkse Groenmarkt 31 , Den Haag 2513 AL, NL
Telefoonnummer: 070 369 8587
Stad: Den Haag
Route: Dagelijkse Groenmarkt 31
Postcode: 2513 AL


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 17:00-22:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 12:00-15:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 12:00-23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Little V Little V 449 meter Een familielid vertelde dat vlakbij waar haar zoon woont, is er een goed Vietnamese r...
Vietstreet Vietstreet 824 meter Een leuk klein restaurantje met een street uitstraling. Eten is goed van smaak en de ...
Vuvu Vuvu 2 km Wanneer ze het restaurant iets gezelliger zouden maken en de vreselijk eentonige zich...
Viet Hong Viet Hong 2 km Lekker eten, laag geprijsd. Ideaal om even een snelle, goedkope avondmaaltijd te hale...
Recensies
Een grote bol pho met voldoende ingrediënten om de smaak aan te passen. Behulpzame service maar in gebrekkig Nederlandse. Eten is goed, in middag was het rustig.
Wij hebben twee gerechten besteld, totaal 34 euro. Nadat de bestelling was geleverd waren wij enorm teleurgesteld en hadden wij echt gevoel dat we waren opgelicht! We kregen bij de kip, totaal twee ons in reepjes gesneden kip in bananenblad een bakje rijst, het andere gerecht was een bakje gebakken rijst met een beetje kip.en groenten. Het was een kleffe hap, wij bestellen hier nóóit meer!
Dramatische service! Ik belde om de status van een reeds betaalde bestelling te checken omdat het wel erg lang duurde. Ik kreeg van de dame in kwestie te horen dat ze me wel even terug zou bellen, maar dat is nooit gebeurd. En het eten is ook nooit bezorgd! Ik kan u alleen maar adviseren u geld hier niet uit te geven. Wat een slechte service en brutaliteit!
Heerlijk gegeten snelle bediening heel vriendelijk
Helaas was het niet zoals in Vietnam... De loempia's zijn de gewone Hollandse loempia's. Dorade was mooi gepresenteerd zoals in Vietnam gefrituurd, maar zonder smaak. Geen peper of zout. Geen leuke kleine schaaltjes met van alles en nog wat... Teleurstelling. De prijzen zijn naar verhouding.
Ik wilde een foto maken, maar het was te snel op. Ook de binnenkant van mijn wang gebeten omdat het te lekker was. De stokbroodjes zijn vers en heerlijk dus.
Als je wel eens in Vietnam bent geweest kun je dit zeker waarderen. Het komt heel dicht in de buurt van de echte Vietnam ervaring. De Bahn Xeo serveren ze als voorgerecht. Wij hebben alleen voorgerechten besteld. Was heerlijk. Aanrader.
Niets mis met het eten, maar bijzonder is het helaas niet. Van te voren verwacht authentieke Vietnamese gerechten te krijgen, maar deze in ieder geval niet in het verassingsmenu. Bediening en ambiance ook weinig bijzonder helaas.
Gezellig restaurant waar je denk ik het beste de soepen eet. De mihoen wad wel erg overvloedig met een klein beetje groente en vlees. De rolls zijn overigens ook prima.
Een surprise menie gedaan en elke gerecht van vooraf tot nagerecht was gewoon lekker! Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid