facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NFV - Nederlandse Flipper Vereniging

NFV - Nederlandse Flipper Vereniging

Info

De NFV voor iedereen die flipperen een warm hart toedraagt. Check www.nfvpinball.nl

Geschiedenis

De NFV (Nederlandse Flipper Vereniging) is een vereniging voor iedereen die het flipperen een warm hart toedraagt: of het nu spelen, sleutelen of verzamelen is! Daarnaast worden leden uitgedaagd om een eigen inbreng in de NFV te hebben: De NFV is dóór leden vóór leden!

Adres: Turbinestraat 5, 3903 LV Veenendaal
Stad: Veenendaal
Route: Turbinestraat 5
Postcode: 3903 LV



op zoek naar gerelateerd: Dutch Pinball Open 2022, Nfv forum, DPO 2022 Pinball, Dutch Pinball Museum, Pinball forum, Café met flipperkast, Pinball Eindhoven, Flipperkast leasen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalvereniging De Merino's Voetbalvereniging De Merino's 786 meter Mooi complex en leuke vereniging. Alles goed geregeld en schone kleedkamers.
SKF Korfbal SKF Korfbal 890 meter Mooie sporthal met een goede kantine
Voetbal Vereniging Veenendaal Voetbal Vereniging Veenendaal 1 km Welkom bij Voetbal Vereniging Veenendaal, word jij ook fan?
VMHC Spitsbergen VMHC Spitsbergen 1 km Heel leuk en goed georganiseerd zomertoernooi voor de jeugd!
Sportschool van der Velde Sportschool van der Velde 2 km Vooral rustig, veel activiteiten. zijn in vakanties open. kijk in de agenda of ze ope...
2Már 2Már 2 km
VTC Veenendaal VTC Veenendaal 2 km Mooie vereniging midden in Veenendaal. Het clubhuis kijkt uit over de banen, dat is l...
Bodytec Veenendaal Bodytec Veenendaal 2 km Ik heb gister een super leuke proefles en kennismaking gehad bij Bodytec Veenendaal. ...
Futsal Club De Heuvelrug Futsal Club De Heuvelrug 2 km Futsal Club De Heuvelrug is het 1e KNVB zaalvoetbal club van Veenendaal. Opgericht do...
Tiny Forest Veenendaal Tiny Forest Veenendaal 2 km Deze pagina volgt het initiatief van een (of meerdere) Tiny Forest in Veenendaal.
VRC VRC 2 km Gezellige en leuke club voor jong en oud. Voor mijn gevoel groeit de club de laatste ...
VRC VRC 2 km Lekker gezeten hier naar de wedstrijd te kijken van mijn zijn prima kantine en mooie ...
Marissa Danst Marissa Danst 2 km Leukste dansschool van Veenendaal
Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) 2 km Ik kom hier met heel veel plezier mijn conditie op peil houden.
CrossFit Veenendaal CrossFit Veenendaal 3 km CrossFit Veenendaal is de eerste en enige CrossFit box binnen Veenendaal. Ben je opzo...
Recensies
Super gaaf al die kasten.
Heel leuk om met groep heen te gaan. Meer dan 100 flipperkasten van klassiek tot modern. Ook leuk competitie te spelen! Ook kun je er een snack eten en een drankje gebruiken.
Erg leuk, met veel flipperkasten van alle periodes. Vaak nieuwe kasten toegevoegd. Eten en drinken beschikbaar. Makkelijk toegankelijk met een rolstoel of andere beperkingen. Als je gevoelige oren hebt - bring oordoppen mee. Het geluidsniveau neemt toe zo drukker dat het is.
Een echt walhalla voor de flipper liefhebber. Kasten uit allerlei tijden, van de eerste eenvoudige kasten tot de moderne kasten met allerlei digitale toeters en bellen. Ook voor de interne mens geen probleem, kantine verzorgt prima eten tegen goede prijs. Als er een clubdag is zeker aan te raden om langs te gaan als introducé van een lid. Beter nog: lid te worden!
Lid van en even een middagje geflipperd
Extreem groot scala aan kasten, maar zeer beperkte openingstijden. Check als je langs wil gaan eerst even de website van de vereniging. Kasten zijn gratis te bespelen na betalen van toegang. Leden betalen een gereduceerde toegangsprijs.
Om 16u begonnen en voor je t weet is het 22u!!
Rijen en rijen fantastische flipperkasten waar je de hele avond op kunt spelen! Samen met allemaal liefhebbers. Je kunt ook nog lekker eten! Topavond! Inschrijven via een website.
Heerlijk dagje spelen op flipperkasten van diverse generaties!
Een van de grootste flipper verenigingen die er te vinden is. Een zeer gezellige hartelijke club van mensen die hun passie graag met andere delen. Zeer de moeite waard om eens te bezoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid