facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NextDoorMedia

NextDoorMedia

Info

Jouw online marketing samen met NextDoorMedia

NextDoorMedia werkt graag met jou samen om jouw (nieuwe) website, SEO, SEA en Social Media optimaal neer te zetten.

Geschiedenis

NextDoorMedia, het bedrijf van Tim Dam, is uw partner betreft:
- Webdesign
- Webontwikkeling
- Logo Ontwerp
- Google Optimalisatie
- Google Adwords

Websites volgens NextDoorMedia:

Geef uw bedrijf, dienst of product de digitale allure die het verdiend met een unieke website van NextDoorMedia.

Onze websites gaan uit van de kracht van uw product of dienst. Door u als opdrachtgever te betrekken en goed te luisteren naar uw wensen vertalen we die kracht in het ontwerp van de website. Wij hanteren 5 uitgangspunten bij al onze projecten:

- ontwerp op maat volgens NDM stappenplan
- schaalbare website
- vindbaarheid op internet (Google)
- klantgerichte, overzichtelijke paginastructuur
- gebruiksvriendelijk CMS (eenvoudig zelf content aanpassen)

Of u nu een geheel nieuwe website wilt laten ontwerpen of een bestaande site van nieuw elan wilt voorzien, NextDoorMedia codeert, publiceert en onderhoudt uw website.
Ook het ontwerpen van logo’s en schrijven van content (copywrite) is mogelijk.


Google Optimalisatie - SEO:

Natuurlijk wilt u goed gevonden worden in Google of andere zoekmachine. Search Engine Optimalisation (SEO) wordt door NextDoorMedia standaard uitgevoerd bij alle door ons gebouwde websites.

Ook kunt u bij NextDoorMedia terecht voor het opzetten en/of onderhouden van uw Google Adwords campagne.



"NextDoorMedia is er voor jou, als ondernemer in het midden en/of kleinbedrijf. Samen zetten we jouw nieuwe website op de kaart.Verder is NextDoorMedia gespecialiseerd in SEO, SEA en Social Media. Dé middelen die je nodig hebt om online zichtbaar te zijn.Samen gaan we aan de slag om de beste manier te vinden om jouw organisatie online zichtbaar te maken.Hierbij zijn we je vaste aanspreekpunt, overlegpartner en uitvoerder."
Adres: Toutenburg 554, 7423XJ Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 06 4258 3210
Stad: Deventer
Route: Toutenburg 554
Postcode: 7423XJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BuitenAardig BuitenAardig 1 km Philip is een man met passie voor design en kennis van zaken! Buitenaardig is de juis...
Webelastic Webelastic 2 km Sinds 2017 ben ik begonnen met het maken van logo's en WordPress websites als hobby. ...
Traffic Today - Online Marketing Agency Traffic Today - Online Marketing Agency 2 km Traffic Today heeft met haar way of working een groot verschil gemaakt voor onze orga...
Teach Digital Teach Digital 3 km Na bijna een jaar komt ongeveer 25% van onze omzet voort uit de Succesfactor.nu Acade...
Sitesuppliers Sitesuppliers 4 km Groots in webdesign en website ontwikkeling met persoonlijke aandacht voor de klant!
Branding Friends Branding Friends 6 km Ons doel? Merken zó herkenbaar maken dat een glimp van het logo op den duur genoeg is...
Allinconnect Allinconnect 6 km All in Connect biedt als real-time big data platform slimme totaaloplossingen voor zo...
Recensies
De samenwerking is heel prettig en praktisch. Tim denkt mee en gaat door tot het voor beide partijen goed klopt. Ik ben heel tevreden over het resultaat, het proces en de samenwerking met Tim.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe website! Al onze wensen zijn meegenomen in het ontwerp van de website. Tim heeft op diverse fronten geweldig advies gegeven, zoals het implementeren van een IDeal donatieknop. Ook het verhuizen van diverse data heeft Tim uitstekend verzorgd. De communicatie verloopt zeer helder, en is als zeer prettig ervaren. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Next Door Media? Een absolute aanrader!
Tim heeft een prachtige website voor me gemaakt. Hij weet heel goed door te dringen tot de kern van je bedrijf, en dat om te vormen tot een website die bij je past en je boodschap echt overbrengt. Door hem heb ik soms echt andere keuzes gemaakt vwb design en inhoud, heel constructieve input! Reageert erg snel op vragen, en geeft heel duidelijke uitleg. Ik ben een zeer tevreden klant!
Tim van Dam van NextDoorMedia heeft met veel kennis van zaken, enthousiasme en een waanzinnige inzet een super mooie website voor mijn bedrijf Wedding Eve gebouwd. Hij is heel snel met reageren wat erg prettig is!, denkt mee en denkt in oplossingen. Zijn doel is oprecht om zijn klant meer dan tevreden te laten zijn met het eindresultaat en dat is in mijn geval helemaal gelukt! Ondanks dat we geen face-to-face bespreking hebben gehad was de afstand absoluut niet te merken. Ik vond de samenwerking met Tim heel erg prettig en zou iedereen die een website wil laten bouwen direct doorverwijzen naar Tim van Dam van NextDoorMedia. Kortom: top kwaliteit, snel, betrouwbaar en super gemotiveerd!!
Wij van Optiek Colmschate zijn erg tevreden over Next Door Media. Tim heeft voor de tweede keer een mooie website gemaakt, helemaal passend bij onze winkel. Tim heeft goeie ideeën en begeleidt ons goed om onze eigen ideeën te verwezenlijken. Als we vragen hebben of iets verandert willen hebben op de site, reageert hij ook altijd super snel. Meestal dezelfde dag nog. Erg fijn. De site is makkelijk hanteerbaar ook voor iemand die er minder verstand van heeft, oa kunnen we zelf makkelijk de teksten aanpassen, acties plaatsten enz. Al met al dus zeer aan te bevelen!!
Van begin tot eind, in korte tijd een resultaat naar volle tevredenheid opgeleverd. Tim werkt vraaggestuurd en denkt in mogelijkheden. Zijn respons is zeer snel en accuraat. Kortom, een hele fijne en constructieve samenwerking wat heeft geresulteerd in een mooie nieuwe website!
Onze website was nodig aan vernieuwing toe. Nadat wij tot op heden met vrijwilligers werkten bij het maken van onze website, hebben we besloten nu gebruik te maken van een professioneel bedrijf. Wij kenden Tim al vanuit onze kennissenkring en zijn daarom met hem in zee gegaan. Vanaf het begin is de samenwerking geweldig goed verlopen. Tim kwam met allerlei ideeën over de opzet en inrichting van onze website. De uitvoering ging ook heel voorspoedig, de website was ruim binnen de planning klaar. Al met al zijn wij heel erg tevreden en kunnen we Nextdoormedia van harte aanbevelen!
Wij van luxesteigermeubel.nl waren opzoek naar een bedrijf die aan onze specifieke wensen kon voldoen en dat waren er veel.., na rond gekeken te hebben kwamen wij uit bij Nextdoormedia.nl en kregen wij contact met Tim. omdat wij nogal specifieke wensen hadden met maattabellen, prijs tabellen, kleurkeuzes e.d. hebben wij een kennismakingsgesprek gehad en al onze gedachtes uit kunnen tekenen voor Tim. Nadat wij besloten hadden om dit door Nextdoormedia.nl te laten maken werden wij erg goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en konden vele wensen in de website gebouwd worden. Wij hebben erg veel positieve reacties gehad op het uiterlijk en de werking van de website! ook kunnen wij erg makkeljijk onze producten toevoegen vanwege een mooi systeem binnen de website en kunnen wij vele dingen zelf aanpassen. Voor Nextdoormedia.nl 5 Sterren! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid