facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Next Step

Next Step

Info

Kinderschoenen in de maten 18 tot en met 40, slippers t/m 46

Geschiedenis

Next Step is open sinds 7 maart 2014 waar je terecht kunt voor een breed assortiment betaalbare kinderschoenen.
Een goede kinderschoen geeft steun, is comfortabel en soepel. Bij Next Step slaag je voor merkschoenen in de maten 18 tot en met 40, uiteraard voor zowel jongens als meisjes.
De digitale voetmeet apparatuur bepaalt binnen enkele seconden de juiste maat. En onze merken zijn helemaal van nu!

Onze merken
De kinderschoenen die in de winkel verkocht worden zijn onder andere van de merken: Braqeez, Bunnies Jr., Twins&Trackstyle, Gattino, Pinocchio, Replay, New Balance, Freesby, Kanjers, Bo-bell, Vingino en Mim-pi. Slippers en sandalen van Birkenstock, Warmbat, Kipling, Ipanema, Amazona's, Gioseppo en Duukies Beachsocks.
Voor de allerkleinste, slofjes van de merken Oxxy, Babysteps en Replay.
Bovendien worden er onderhoudsproducten verkocht van Collonil, maar ook sokken van Ewers en Bonnie Doon.



"Next Step is open sinds 7 maart 2014 waar je terecht kunt voor een breed assortiment betaalbare kinderschoenen.Een goede kinderschoen geeft steun, is comfortabel en soepel. Bij Next Step slaag je voor merkschoenen in de maten 18 tot en met 40, uiteraard voor zowel jongens als meisjes.De digitale voetmeet apparatuur bepaalt binnen enkele seconden de juiste maat. En onze merken zijn helemaal van nu!Onze merken o.a. Shoesme, Hip, Vans, Timberland, Red-Rag, Develab, Braqeez, Bunnies Jr., Twins&Trackstyle, Gattino, Pinocchio, Jochie&Freaks, EB, Hummel, Bardossa, Replay, Freesby, Kanjers, Bo-bell, Vingino en Mim-pi. Slippers en sandalen van Birkenstock, Warmbat, Kipling, Ipanema, Amazona's, Gioseppo en Duukies Beachsocks."
Adres: Kaaikhof 10, 1567 JP Assendelft
Telefoonnummer: 075-6151298
Stad: Assendelft
Route: Kaaikhof 10
Postcode: 1567 JP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
Hele slechte service door de eigenaresse. Totaal niet meewerkend. Kindersandalen al na 6 weken stuk gegaan. Ermee terug gegaan word er aangegeven dat het onze eigen fout is. Nooit meer daar iets kopen! Deze winkel verdiend geen sterren.
Super aardige verkoopster. Heel leuk voor kinderen. Neemt echt de tijd en je mag verschillende schoenen passen. Ik slaag hier altijd
Verkoopster was een beetje gehaast, de winkel is erg klein en kan maar één klant tegelijk geholpen worden. Had niet het idee dat ik passend advies kreeg, werd aangegeven dat eigenlijk alle schoenen wel goed waren. De schoenen zijn prijzig, ondanks de sale. Weet niet of ik snel weer terug zal gaan. Desalniettemin wel blij dat mijn dochter nieuwe schoenen heeft.
Voor goede service, kwaliteit en mooie kinderschoenen moet je hier wezen. Je wordt goed geadviseerd, men neemt de tijd voor je, de behandeling is vriendelijk en de schoenen zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden en ver uit mijn favoriete plek voor het shoppen van kinderschoenen.
We kopen hier altijd de schoenen voor onze dochters. Door de goede hulp en adviezen hebben we iedere keer mooie en goed zittende schoenen.
Dit is een super winkel waar je heel professioneel en goed geholpen word. Genoeg aanbod en zeer kindvriendelijk. Wij komen er graag.
Eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk en goede service.
Vriendelijk en kundig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid