facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NewStyle Potatoes

NewStyle Potatoes

Info

NewStyle Potatoes is een handelshuis voor pootaardappelen dat zich hoofdzakelijk richt op krielaardappelen en speciale rassen.

Geschiedenis

NewStyle Potatoes is een handelshuis voor pootaardappelen dat zich hoofdzakelijk richt op krielaardappelen en speciale rassen. Het belangrijkste onderscheid met andere handelshuizen is dat wij 'onze' aardappelen als het ware begeleiden tot aan de consument. NewStyle Potatoes is gespecialiseerd in de marketing & sales van specifieke aardappelen. Op basis van jarenlange ervaring en markt- & consumentenonderzoek worden niet alleen trends gevolgd maar wordt ook gekeken naar ontwikkelingen in de voedingsmiddelensector in het algemeen. Zo worden we - door goed naar de consument te luisteren - in staat gesteld om in te spelen op de behoefte. Zowel voor verpakkers, retailers als consumenten ontwikkelen we (passende) communicatie en willen we duidelijk communiceren.

Sleutelwoorden: Samenwerking & Communicatie

Adres: Kleasterdyk 16, 9041 VH Berlikum
Telefoonnummer: +31 (0)518 462 399
Stad: Berlikum
Route: Kleasterdyk 16
Postcode: 9041 VH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid