facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NewStyle Gietvloeren

Info

Newstyle geeft u een gietvloer of wandstyling op maat. Of de vloer slijtvast, ultra hard, anti slip, weerstand verlagend, elastisch of een combinatie hiervan moet zijn, Newstyle voorziet u hierin met 5 jaar garantie. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!



"Newstyle dé specialist in gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling! Wij verzorgen al 15 jaar vakkundig gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling in o.a: woningen, appartementen, kantoren, winkels, ziekenhuizen, IT ruimtes, serverruimtes, productieruimtes en allerlei andere openbare ruimtes. Newstyle heeft een diversiteit aan experts in huis en wij kunnen u voorzien in elk type gietvloersysteem zoals, alifatische gietvloeren kleurvast, antistatische gietvloeren ESD, horeca gietvloeren, akoestische gietvloeren, PU gietvloeren, epoxy gietvloeren, coatingvloeren en woonbetonvloeren. Of de vloer ultra hard, anti slip, weerstand verlagend, elastisch of een combinatie hiervan moet zijn, Newstyle voorziet hierin."
Adres: Ambacht 4, 1511JZ Oostzaan
Telefoonnummer: +31756121673
Stad: Oostzaan
Route: Ambacht 4
Postcode: 1511JZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: New style vloeren
Recensies
In eerste instantie leken wij goed geholpen met een prachtig resultaat. Het aanbrengen van de geschikte ondergrond in ons 100-jaar oude huis was een uitdaging. Duidelijk een die Newstyle boven de pet ging. De vloer is slecht afgewerkt, afspraken zijn vergeten of niet nagekomen, nazorg is volledig afwezig want mails worden niet meer beantwoord en telefoontjes worden niet meer opgenomen. Ten slotte is de kwaliteit van de vloer erg matig, beschadigt als er een vlieg op gaat zitten en vlekt al als je er naar kijkt. Goedkoop is duurkoop. We sorteren al voor op een nieuwe toplaag, maar dan niet via Newstyle. Geen sterren is helaas niet mogelijk.
Heerlijk zo een topbedrijf die prachtige gietvloer legt. Mooie grote showroom waar je op grote oppervlakten meerdere kleuren kunt bekijken. Goed ontvangst en een goed traject verloop. Voorbeeld voor meerdere bedrijven.
Zou het liefst 0 sterren geven. We hadden gekozen voor gietvloeren en wandstyling. Vooraf goed gesprek en redelijke prijs. Planning zou allemaal goed komen. Dat werd het dus niet, meerder keren uitstel en slecht bereikbaar. De overigens vriendelijke medewerkers zijn constant onderweg naar klussen die uiteindelijk niet door gaan. Planning is slecht bereikbaar en komt steeds met wijzigingen of je wordt vergeten om in te delen... vervolgens zijn er bij ons meerdere fouten gemaakt, geknoeid met materiaal op de trap en in de gang, drain in de douche beschadigd. Wandstyling was niet netjes aangebracht en niet waterdicht. Na meerdere verzoeken tot herstel tot aangetekende brieven aan toe geen reactie. Materiaal wat gebruikt wordt is van middelmatige kwaliteit. Zelf kritiek en klantenservice hoef je bij dit bedrijf niet te verwachten.
We zijn erg goed geïnformeerd en begeleid door Tristen. Ook het team wat de gietvloer kwam aanbrengen was uitermate vriendelijk en behulpzaam, en het resultaat is prachtig geworden! Zeer mooie vloer en vakkundig aangebracht!
Reageren niet op de mail! Bedriegen je over de afmeting! Sturen je een te hoge rekening. Verplichten je tot volle betaling voor de werkzaamheden beginnen en laten daarna nooit meer wat van zich horen!
Sinds kort zowel de gietvloer als de wand afwerking in de badkamer laten aanbrengen door Newstyle. Wat mij opviel is dat we meteen in de showroom deskundig werden geholpen. Ik had veel technische vragen en die konden meteen beantwoorden worden. Hierdoor wisten we goed waar we aan toe waren, wat wel erg prettig is in de gehele planning. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!!!
Van te voren erg vriendelijk contact, telefonisch zeer uitgebreide toelichting en ook in de showroom zeer vriendelijke te woord gestaan. Schappelijke prijs en het team dat de vloer kwam leggen zeer vriendelijk en op eerste oog zeer netjes gelegd. De eerste dag dat we de vloer op mochten zagen we echter in de randen hele banen kleurverschil en op plekken belletjes. Meteen de eerste dag foto's en film gemaakt en contact opgenomen. Newstyle en leverancier van de vloer zijn langsgeweest en bevestigde de verschillen, waarschijnlijk door verschil in batches. Inmiddels is er alleen nog geen oplossing gekomen, zijn we bijna een jaar verder en telefonisch en per mail vrijwel geen reactie.
Wij hebben een gietvloer en wandstyling laten aanbrengen door New Style. We zijn er superblij mee, het is netjes gedaan, voldoende overleg geweest. De heren die het kwamen aanbrengen waren deskundig en secuur. Ik zou New Style zeker aanbevelen.
Zojuist onze gietvloer opgeleverd, het is een prachtige vloer geworden. Exact zoals wij omschreven hebben, vakmanschap en maatwerk van Nick en zijn vader Peter. Ook het voortraject in de showroom zijn wij blij mee, wij zijn goed geadviseerd en voorgelicht. We hebben uiteindelijk gekozen voor een gietvloer met flakes erin en een anti slip laag. Erg mooie uitvoering!
Update 24 september 2020: de beoordeling verlaagd naar 1 ster om de reden dat na 3 weken geen enkele communicatie mogelijk is met de eigenaar. Op diverse manieren is geprobeerd om contact te hebben om de situatie van de slechte afwerking te bespreken. Opleveren van een vloer met diverse restpunten is 1 maar ook niet openstaan om dit te bespreken vinden wij helemaal kwalijk. Wij zijn ontevreden over de kwaliteit van de gietvloer en communicatie van Newstyle. De gietvloer was in eerste instantie slecht afgewerkt. Toplaag was te dun transparant waardoor de lichtere kleur gietlaag zichbaar was op diverse plekken, daarnaast veel oneffenheden en gietplasjes. Newstyle erkende de slechte afwerking en heeft de vloer in zijn geheel opnieuw geschuurd en afgelakt met helaas hetzelfde slechte resultaat. De aflaklaag is bij de herstelwerkzaamheden weliswaar dekkend aangebracht maar wederom veel oneffenheden en gietplasjes verdikkingen bij de randen. Daarnaast is de gietlaag niet in RAL aangebracht wat wel de afspraak was. Bij krassen wordt de lichtere gietlaag zichtbaar. Bij een vide zijn er aluminium strips aangebracht maar deze steken nog minimaal een halve centimeter met een scherpe rand uit boven de gietvloer. Daarnaast is er erg slordig gewerkt waardoor er primer op de trappen, ramen, kozijnen en gordijnen zat. Schoonmaken heeft ons veel tijd gekost. Als deze risico’s van tevoren gecommuniceerd waren hadden wij het kunnen afplakken. Dit alles is gemeld bij de eigenaar met het verzoek om hier contact over te hebben maar naar diverse mails, app-berichten en telefoontjes geen enkele reactie ontvangen. Wij vinden het erg jammer dat Newstyle geen gehoor geeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid