facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NewNature

NewNature

Info

200 uur yoga docenten opleidingen, Nederlandstalige training van 4 weken, internationaal erkend. Dagopleiding zonder overnachting.

Dagelijkse yogalessen en ontspanningsmassage voor vrouwen.

Geschiedenis

NewNature (voordien Yoga & Wellness) is een Yoga, Wellness en Lifestyle Center in het centrum van Terborg. Op een gemoedelijke en ontspannen manier wordt een warme sfeer gecreëerd waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waar je thuis kan komen. Een plek om even voor jezelf te zorgen.

Elke dag yoga van maandag tot en met zaterdag, massage voor vrouwen en een deskundige voedings- en bewegingscoach. Jong en oud, beginnend en gevorderd,... Iedereen is welkom bij NewNature om samen een warme en open groep te vormen met een gemeenschappelijk doel: gezond en energiek van het leven genieten.

Voor ieder wat wils, van de ontspannende Yin Yoga tot de harmoniserende Hatha Yoga en de energieke Vinyasa Yoga. Kom in contact met je ademhaling en ga op zoek naar de stilte in jezelf tijdens de Yoga & Meditatie les.

De yogalessen worden gegeven door Dorien Bortels, een ervaren yogadocente (RYT 500) en worden gekenmerkt door persoonlijke aandacht en begeleiding voor alle studenten.

Het volledige lessenrooster kan je raadplegen op www.newnature.be/lessenrooster.

Naast Yogalessen kan je bij NewNature ook actievere FitTrainingen volgen. Bewust sporten met aandacht voor techniek en adem zorgen ervoor dat je blessures vermijdt en dat je steeds je eigen grenzen blijft aanvoelen en respecteren.
Een overzicht van de FitTrainingen vind je hier: www.newnature.be/fittraining.

Voor een deugddoende ontspanningsmassage kan je terecht bij massage therapeute Dorien Bortels.
Meer informatie over de Massages voor Vrouwen vind je hier: www.newnature.be/massage.

Wil je graag individuele begeleiding bij het opbouwen van een goed sport- en voedingsschema? Onze deskundige voedings- en bewegingscoach Davy-Jones Aydogdu (Jack) stelt na een persoonlijk intake gesprek een individueel programma op. Met zijn professionele begeleiding behaal je op een verantwoorde en prettige manier jouw doelen.

Voor een gedetailleerd overzicht van het aanbod, locaties en prijzen kan je een kijkje nemen op de website www.newnature.be.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Al je vragen worden met plezier beantwoord!

NewNature Terborg
(in het oude postkantoor van Terborg)
Sint Jorisplein 1
7061CN Terborg



"NewNature Yoga Ashram is de enige Yoga Ashram in Nederland die Nederlandstalige Yoga Opleidingen geeft!NewNature Yoga Ashram organiseert internationaal erkende 200 uur Yoga Docenten Opleidingen in de Yoga Ashram in Gelderland, Nederland. Dit is de enige Yoga Ashram waar je terecht kan voor Nederlandstalige Yoga Opleidingen!De Yoga Opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance.Gedurende 4 weken wordt je helemaal ondergedompeld in de Yoga lifestyle, de filosofie en beoefening van Yoga, meditatie en pranayama. Aan het einde van deze opleiding heb je een bijzondere reis door jezelf meegemaakt en heb je de kennis en het vertrouwen om yogales te geven.Naast fysieke opleidingen kan je ook een online opleiding volgen op je eigen tempo!"
Adres: Sint Jorisplein 1, 7061CN Terborg
Telefoonnummer: 0031682995799
Stad: Terborg
Route: Sint Jorisplein 1
Postcode: 7061CN



op zoek naar gerelateerd: Hatha Yoga opleiding 200 uur, Yin Yoga opleiding 200 uur, 50 uur Yoga opleiding, Beste Yoga opleiding Nederland, Yoga docent opleiding, Hatha yoga docent, Yin Yoga opleiding 50 uur
Recensies
De Nederlandse taal is ontoereikend om uit te drukken wat deze opleiding mij persoonlijk heeft gebracht. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven. De 200uurs Sivananda Hatha Yoga Docenten Opleiding bij NewNatureYogaAcademy. Leren lesgeven, leren over de Yoga filosofie, en werken aan je eigen practise onder profesionele begeleiding van Dorien&Jack. Zeer bekwame en passionele docenten in alle opzichten. Nog bedankt voor de fijne tijd en aandacht. Namasté
Ik heb de 200 uur Hatha yoga opleiding gedaan. Het was een geweldige en hele mooie reis.. De docenten zijn heel professioneel en denken ook mee buiten de lessen. De inhoud van de theorie en filosofie is super interessant, verdiepend en heel leerzaam. De praktijk lessen zijn ook echt heel leerzaam en ook hebben we vaak lessen van Dorien lerares mogen ervaren wat heel inspirerend was. Ik kijk uit naar de volgende opleiding die ik bij new nature yoga wil gaan volgen!
Ik heb eind 2022 de 200 uurs Hatha opleiding bij NewNature in Silvolde afgerond. Ik was onder de indruk van de kennis en kunde van Dorien. Respectvol, warm, geduldig, kundig, nieuwsgierig en bovenal in verbinding met alle deelnemers. Yoga kwam in de volle breedte aan bod. Asana's, filosofie, anatomie, didactiek etc, waarbij er voldoende tijd werd genomen om dieper op een thema in te gaan wanneer deze behoefte er was. Ik kan NewNature dan ook zonder enige twijfel aanraden bij iedereen die overweegt yoga-docent te worden. Een cadeau aan jezelf!
In de week van 14 tot en met 21 maart heb ik de Yin-Yoga docenten opleiding van 50 uur gevolgd. Wat een bijzondere week was het. Intensief, interessant en boeiend. Wat heb ik veel geleerd! Mocht je overwegen de opleiding te gaan doen, dan kan ik het meer dan aanbevelen. Dorien van NewNature Academy is een top docent! Lieve Dorien en Jack bedankt voor deze mooie ervaring! Christel van Duuren
Dorien is een ongelofelijk deskundige docente. Ze geeft les met veel passie, heeft geduld en legt alles zorgvuldig uit. Vanuit mijn eigen situatie waarin ik de opleiding was begonnen zonder enige ervaring heeft zij mij zoveel geleerd over yoga. Ik heb het ervaren als een bijzonder leerzame maand waar je zowel geestelijk als lichamelijk veel ontdekt en leert over jezelf. Bedankt voor deze bijzondere maand Dorien en Jack. Als je op zoek bent naar een docentenopleiding raad ik je het zeker aan om de opleiding bij Dorien te volgen. Liefs Anja
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar NewNature met het openbaar vervoer


Terborg, De Kameleon 190 meter
195
Terborg, De Kameleon 200 meter
195
Terborg, Antonia 290 meter
195
Terborg, De Hamaker 290 meter
40
Terborg, De Hamaker 330 meter
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid