facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Newland B.V.

Newland B.V.

Info

Events en Management

Geschiedenis

Newland Steakhouse

In een ongedwongen sfeer en de warme uitstraling van hout kunt u gezellig dineren in ons real American steakhouse waar een levensgrote opgezette bizon niet ontbreekt.

Na een gastvrij onthaal door onze vriendelijke bediening kunt u gaan genieten van heerlijke gerechten gekozen uit onze uitgebreide menukaart.

Het steakhouse is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur

Adres: Ritselaarsdijk 11a, 3273 LH Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0653159537
Stad: Klaaswaal
Route: Ritselaarsdijk 11a
Postcode: 3273 LH


Recensies
Het vorig jaar nog hier gevestigde Newland is al geruime tijd gesloten. Inmiddels is het verkocht. Zie ook de website over Newland Klaaswaal verkocht. Er wordt nu gevestigd wereldrestaurant "Eetse" van horecaondernemer Guoquing Ye. Het is geen onbekende voor de Hoeksche Waard, hij is gevestigd geweest in Numansdorp. Later heeft hij in A'dam restaurants gehad en studio Joop v.d. Ende te Aalsmeer, zie ook aldaar de website Eetze Aalsmeer. Eetse in Klaaswaal krijgt Europese, Japanse, Chinese en Indonesische keuken en 220 zitplaatsen. Het wordt nu opgeknapt. De opening wordt nog bekend gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid