facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NewDay Supplements

Info

NewDay®, de juiste voedingsstoffen, voor de juiste levensfase, in de juiste samenstelling, ondersteund door de juiste informatie.

Adres: Pampuslaan 132, 1382JR Weesp
Telefoonnummer: +31886686100
Stad: Weesp
Route: Pampuslaan 132
Postcode: 1382JR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik neem 2 capsules NewDay HEART per dag. De Omega-3 in combinatie met Vitamines D3 en K2 draagt naast een gezond hart en normale bloeddruk, enorm bij tegen aderverkalking én elastische bloedvat wanden. Een absolute aanrader!
Mama Complete inname 6 maanden voor mijn zwangerschap en nu tijdens mijn zwangerschap. Dubbele dosis voor de tweeling! Makkelijk in te nemen en een leuke verpakking. Soms wissel ik af met NewDay 365FIT en NewDay Heart, zodat ik wat meer EPA binnen krijg voor general heart health. Maar elke dag de DHA via Mama Complete.
Formulering met D3 , K2 met visolie is heel goed. Ik gebruik het dagelijks en bevalt me goed. Visolie natuurlijk sws goed en combi extra bescherming hart en vaten en ik zag laatst zelfs meerdere artikelen met relatie K2 en herstel na Covid hoge K2 waarden bij snel herstel en vice versa.
Waanzinnige service en hoogwaardige producten!
nadat ik las over tekorten aan Vitamine K2 en Covid-19 en de positive invloed bij t herstel na Corona heb ik nog maar een doosje NewDay Heart extra gekocht. een top product volgens mij, zeker nu !!
Fijn en professioneel product. De pillen zijn klein en makkelijk in te nemen. Daarnaast voelt de combinatie van Omega 3 met vitamines heel goed. Zal het zeker blijven gebruiken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid