facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Newcorp Logistics BV

Newcorp Logistics BV
"Our mission is the provision of high-quality and personal logistic services. Friendly and good service, protection of our environment and respect for all cultures are among our most cherished values."
Adres: Aston Martinlaan, 3261 NB Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31 (0) 186.57.75.44
Stad: Oud-Beijerland
Route: Aston Martinlaan
Postcode: 3261 NB



op zoek naar gerelateerd: Newcorp Logistics vacature, Sikkel 13 Heinenoord, Jasper van Luik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super gezellige mensen vooral die jongedame met blauwe haren ze is ontzettend vriendelijk waren ze overal maar zo haar werkgever mag blij met haar zijn.
16u15 aangemeld met in gedachten morgenochtend 8u lossen. Na enig overleg alsnog gelost! Super dus, dank aan de dame met het blauwe haar!!
Was veel te vroeg 9.35 en tijd slot 13.00-14.00 uur maar direct gelost 12.45 leeg en gewoon gebruik maken van het toilet kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen top
Gezellige mensen en vooral het vrouwtje met paars haar wat een topper is dat
Snel en goed geholpen door een dame met blauw haar!! Tot snel
Snelle service hier!
Een heel net en schoon bedrijf. Als werknemer Heb je hier de ruimte om je werk op een leuke manier in te richten. The Warehouse manager, Nico, is een ambitieuze man die erg goed met het personeel omgaat.
Niet erg "klant" vriendelijk, werkzaamheden verlopen zeer traag. Niet het beste bedrijf om even een zending te laden /lossen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid