facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Woerden

New York Pizza Woerden

Info

De lekkerste pizza’s in Woerden, Zegveld, Kamerik en Linschoten! Jawel!!



"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Rijnstraat 63, 3441 BR Woerden
Telefoonnummer: 0348796090
Stad: Woerden
Route: Rijnstraat 63
Postcode: 3441 BR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nello'S Pizza Art Nello'S Pizza Art 53 meter 100%ITALIAANS VAN 100%ITALIAANSE KWALITEIT NU OOK IN WOERDEN
Pizzeria BELLA Milano Pizzeria BELLA Milano 85 meter Via thuisbezorgd besteld. Bestelling was ruim binnen de tijd bezorgd, warm! Shoarma k...
Pizzeria Lazio Pizzeria Lazio 186 meter Pasta biggie 14,50 met bezorgkosten .. stond met shoarma vlees maar dit was keihard ...
Restaurant Roma Restaurant Roma 437 meter Voor de eerste keer hier geweest. Het was schitterend weer, dus we zaten buiten op he...
Recensies
Slechte zaak. Altijd te laat en laten niks horen. Ik zou hier niet bestellen. Erg jammer voor voor de naam van New York Pizza
Op maandag avond een pizza besteld met wat hapjes. Echter hier 1.5 uur op moeten wachten. Het eten was koud. En ik misten mijn sausjes. Hele goede zaak en ik denk dat ik hier gemiddeld 2x in de week bestel. Maar dit viel zo tegen. Bah.
Jammer dat je hier geen foto kan bijvoegen. Een 4 kazen pizza besteld, normaal altijd goed., maar nu was maar de helft ! van de pizza belegd met kaas!!!!. En de andere helft alleen maar tomatensaus.. Hoe kan zoiets ???? Kijkt een kok niet voordat hij iets wegstuurt naar de klant? Tuurlijk krijg je een nieuwe pizza, maar toch vervelend als je met z”n 4-en pizza”s besteld..
Uitstekend. De pizza was fantastisch en lekker warm. Ik ga hier nog veeel vaker bestellen .
Ik bestel regelmatig mijn pizza bij new york pizza! Een zeer tevreden klant. Het personeel is ook erg aardig en vriendelijk. Of je het nou laat bezorgen of afhaalt. Lekkere knoflook rand. Mijn favo is double pepperoni en bbq meatlovers! Doe dan ooi altijd dubble taste!
Uitmuntende service! Ik had vandaag per ongeluk vergeten mijn standaard recept in te voeren en ze belden me op, of ik het niet zoals gewoonlijk wilde. Mijn pizza smaakte helemaal vertrouwd, maar vandaag at ik 'm met een extra grote glimlach :- Wat een super service!
Sinds wij in Woerden wonen zijn wij eigenlijk vaste klant geworden bij deze New York! Helaas 1 keer een vervelende ervaring gehad, dit is zo netjes en goed opgelost. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt voor de lekkere pizza's en VIP pas :
Italian Chicken Florentine is mijn favoriete pizza. De randen zijn knapperig met knoflook-smaak en de crème fraiche in combinatie met de kip is fantastisch!! Buiten dat hebben ze ontzettend vriendelijke bezorgers. Ze toveren een lach op je gezicht. Ook de mensen in de pizzaria zijn heel vriendelijk. Maar... Nu, vandaag juli2019 ben ik een aantal florentines verder en merk ik dat de kwaliteit wisselt. Soms is de pizza ineens te zout, dan is de pizza te pittig en dan ineens is de rucola meegebakken of de kip taai. Je snapt wat ik bedoel. Kom op New York Pizza!!! Beetje aandacht!
Lekkere pizza's en prima dat het wat langer duurt maar het duurt ALTIJD een half uur langer dus misschien aankomst/afhaaltijd beter berekenen. Aanpassing: we wachten nu al 2 UUR op een pizza hier bestellen we dus nooooit meer.
Telefonisch bestellen bij New York pizza Woerden is een drama. De dame weet niets, kent niets, kan niets, geeft verkeerde adviezen en begrijpt het concept van kortingsbonnen niet. Daarnaast zijn ze schreeuwend duur. 2 pizza’s voor 30 euro !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid