facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Waalwijk

New York Pizza Waalwijk
"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Grotestraat 262, 5142 CC Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416745495
Stad: Waalwijk
Route: Grotestraat 262
Postcode: 5142 CC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Italiaan Waalwijk, Domino's Waalwijk, Tolga Waalwijk, Thuisbezorgd Waalwijk, Pizzeria Kaatsheuvel, New York Pizza kortingscode, Dominos Pizza, Restaurant Waalwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ristorante Italiano Isolani Ristorante Italiano Isolani 290 meter Mooie zaak. Op de site wordt aangegeven dat je bij binnenkomst moet aangeven dat je v...
Grillroom Pizzeria Volkan Waalwijk Grillroom Pizzeria Volkan Waalwijk 391 meter Ons eten daar aan de toog besteld, en mee naar huis genomen. Lekker en nog goed warm ...
Lokanta Lokanta 426 meter De kip is een aanrader. Je moet iets te lang wachten maar het eten maakt t weer goed...
Domino's Pizza Waalwijk Domino's Pizza Waalwijk 1 km Onze pizza komt een uur te laat... Geen info...Geen compensatie.... Pure bad service!
Recensies
Na een dagje Efteling, de perfecte afsluiting! Superrr vriendelijk personeel en eigenaar! Kids kregen allemaal een leuk speeltje mee en de pizzas waren heeeerlijk warm en royaal belegd! Was zeker vaker komen eten als ik dichterbij woonde.
Wat een waardeloze "bezorging"! Om 5 uur 2 pizza's besteld, na een uur gebeld waar onze bestelling bleef. Belofte dat ze er nu aan komen, de bezorger was "net de deur uit".. Maar ze zijn er na drie kwartier nog niet! Volgens het meisje aan de telefoon hadden ze de bestelling verkeerd bezorgd, daar waren ze al achter gekomen, maar dan niet bellen. Geen oplossing, alleen tja we kunnen ze opnieuw maken.... Geld wordt ook niet meteen terug gestort... Dat moet via het hoofdkantoor. Ja onze klacht gaat ook naar het hoofdkantoor!
Pizza besteld met mijn broertje, een half half pizza en een pizza bbq meatlovers. Bezorging prima op tijd. Maar de pizza’s zelf waren echt niet goed. Zacht en zompig! De hele doos was doordrenkt met vet en olie. Mijn pizza was nog enigszins te eten maar erg flauw van smaak. Mijn broertje heeft de pizza niet op omdat de bbq saus zo ontzettend overheerst. Alles op de pizza smaakte naar dezelfde veel te zoete saus. Ik heb nooit problemen gehad met NY pizza maar dit is voor mij de laatste keer New York Pizza.
Er was zeer aardige jonegeman, snelle service en fooiwaardig. Heerlijk en goede service 10/10
De pizza's zijn hartstikke lekker en ook de glutenvrije pizza's worden tegenwoordig met wat meer belegd dan twee stukjes ham en drie stukjes ananas als ze tenminste niet met een zwart verbrande rand worden afgeleverd. Dit hebben we al twee keer ervaren en op klachten wordt gewoonweg niet gereageerd. Jammer, dat is de reden dat we hier niet meer bestellen.
Ze zijn standaard een half uur te laat. Erg zuinig met de toppings en als je belt om te vragen waar ze blijven wordt je afgewimpeld met “We werken de orders op volgorde af.” Daarnaast vergeten de bezorgers regelmatig de pinautomaat. Heb zojuist mijn lauwe pizza’s mogen afrekenen met een tikkie op de privé rekening van de bezorger. Ik ga hier niet meer bestellen.
Om 18.00u besteld, bestelling zou om 18.30u worden bezorgd. Om 18.45 maar even gebeld en pizza's kwamen uit de oven en het zou er 10 minuten later zijn 18.55. Om 19.15 nogmaals gebeld en de pizza's waren onderweg. Benoemd dat als deze om 18.45u uit de oven zijn gekomen deze nu als smaken als schoenzolen. Zeer onvriendelijke meid aan de telefoon en alles behalve klantvriendelijk, meedenkend of wat dan ook. Ondanks dat het druk is, ga dan niet beloven dat na een halfuur de bestelling wordt bezorgd maar ben eerlijk. Geef gelijk aan dat het zeker 1 uur kan duren. Het is dat ik NYP erg lekker vind, maar de service en kwaliteit is bar slecht. Pizza is trouwens te vergelijken met een schoenzool. Overigens wel een ontzettend aardige bezorger aan de deur!
Waardeloos bedrijf! De helft van de bestelling niet bezorgd. na 2 x bellen en anderhalf wachten en meerdere beloftes nog steeds een niet complete bestelling. Het is dat ik een ster moet geven want die verdienen ze eigenlijk ook niet.
Pizza magarita besteld , heb nog nooit zo'n smakeloze pizza gegeten! hierbij hadden we nog wat kleine hapjes VALT ALLEMAAL ZWAAR TEGEN EN GEEN SMAAK! ook cinnamon bread besteld + suikerige dip, maar je raad het al bijna al... GEEN SUIKERIGE DIP.
We zouden een compensatie krijgen van deze locatie, omdat de bestelling door een systeemfout bij hen terecht is gekomen. Er is 6 keer contact geweest, zelfs met het hoofdbureau, waarna we na een maand pas de compensatie kregen. Geen goede service dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid