facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Oldenzaal

New York Pizza Oldenzaal
"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Deurningerstraat 46, 7571DB Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541798100
Stad: Oldenzaal
Route: Deurningerstraat 46
Postcode: 7571DB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Dominos Oldenzaal, New York Pizza kortingscode, Shoarma Oldenzaal, Eten bestellen Oldenzaal, Thuisbezorgd Oldenzaal, Restaurant Oldenzaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Fontanella La Fontanella 375 meter Vriendelijk bediening, fijn dat we weer mochten binnen zitten. Pizza’s waren smakelij...
Domino's Pizza Oldenzaal Domino's Pizza Oldenzaal 570 meter Er werd gevraagd via een mail om beoordeling te geven, bij deze: Piza is duur, voor w...
Urhoy Urhoy 1 km Aantal keer gebeld voor een bestelling voor bezorging, willen niet bezorgen straat li...
Subway Oldenzaal Subway Oldenzaal 2 km Mooie locatie en aardig personeel. Alles was vers en de zit gelegenheid schoon
Recensies
Fantastische service, heerlijke pizza, mooi assortiment verpakt ijs. Zelf waarschijnlijk iets foutief aangeklikt, werd niet moeilijk over gedaan, er werd netjes gezegd dat het even kon duren vanwege de drukte, maar binnen 15 minuten was de beste man terug met het gewenste product. Mijn oprechte complimenten hiervoor! Tot de volgende bestelling!!! Vandaag wederom pizza besteld. Helaas 20 minuten te vroeg en de pizza was niet erg warm meer, dus wel een minpuntje!
Nacho's verbrand, droog en de portie gehalveerd en dat voor €8,99! Daar heb ik thuis wel een heel wat grotere en betere portie voor! Maar we wouden gewoon een keer wat bestellen. Nou, voor ons nooit weer dus!
De pizza's zijn lekker. Keuze genoeg. Voornamelijk pizza's, ook wel een lasagne een burger of een dessert. Gewoon even bestellen en afhalen of laten bezorgen. Bestellen kan voor rolstoelgebruikers het beste via de site. Er is niet al te veel ruimte in de winkel om uitgebreid te dineren er is een barretje en 3 tafeltjes, nagenoeg in de etalageruimte. Wel een open keuken, je kunt het bereiden van de pizza's live meekijken. Rolstoelen kunnen het beste even zich laten zien en afrekenen bij de kassa en vervolgens buiten wachten als dat niet erg is. De pizza kun je het beste gewoon meenemen naar huis, je krijgt de pizza aangeboden met een pizzadoos eromheen, eventueel met nog een tasje.
Dit zijn geen pizza's. Smaakt naar uitgedroogd brood en wat kaas moet zijn is plastic en smaakt niet lekker. Duur ook nog, je vraagt dubbele toppings en krijg je niet, half belegd maar je betaald er wel voor. Vlees is blijkbaar goud aan het worden. op hand te tellen hoe weinig kleine stukjes shoarma er op zitten. De fotos op de site zijn blijkbaar van een andere pizzaria. Nee, mensen, ze kloppen je geld uit je knip, never nooit weer New York pizza.
Kim en haar team leveren altijd top service! De pizza's zijn lekker, vers en snel bezorgd en daarbij ook nog eens met goede communicatie over de status van je bestelling. Ik blijf hier terugkomen!
Waardeloos. Ik geef bij de bestelling netjes aan dat ik alleen een briefje van 100 euro in huis heb. Na 3 kwartier wachten komt de bezorger met de pizza en de opmerking dat hij geen 100 euro aan mag nemen. Na een telefoontje vertrekt hij weer met mijn pizza. Zeg dan gelijk bij het bestellen dat je geen 100 euro aanneemt. Voor mij geen NYP meer. Wat een slechte service.
Kwaliteit altijd goed, ik bestel hier graag! Bezorgers ook altijd blij en enthousiast aan de deur! Top!!
New York pizza is altijd goed :- door de wisselende specials is er ook altijd iets nieuws te proberen. En de pizza met 2 smaken gecombineerd is handig als je niet kunt kiezen of eigenlijk als je teveel wil kiezen...
2 pizza 30 euro niet normaal
Superlekkere pizza’s ! Je proeft de versheid en wat een leuke service. Erg vriendelijk personeel, zowel binnen bij afhalen als de bezorgsters.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid