facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Laan van Wateringse Veld

New York Pizza Laan van Wateringse Veld

Info

Binnenkort de lekkerste pizza's van Wateringen en omstreken om af te halen of te laten bezorgen! Natuurlijk van New York Pizza!



"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Laan van Wateringse Veld 1443, 2548CA Den Haag
Telefoonnummer: 0703679622
Stad: The Hague
Route: Laan van Wateringse Veld 1443
Postcode: 2548CA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30
Dinsdag: 16:00 - 22:30
Woensdag: 16:00 - 22:30
Donderdag: 16:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: new york pizza nijverdal, new york pizza actie, new york pizza roelofarendsveen, new york pizza almelo, new york pizza nieuwegein, new york pizza weesp, new york pizza leeuwarden, new york pizza oosterhout
Recensies
Heel onbeleefd personeel we gaan daar ook nooit meer heen. De reden is 1- we worden uitgelachen door de medewerkers 2- we moesten buiten wachten en de kassa medewerker haar vriendin was wel gewoon binnen. 3- de medewerkers helpen heel weinig We gaan ook nooit meer daar heen.
Ruim van te voren bestelling doorgegeven toch kwam het laat en het smaakte nergens na. Koud en slap.
Bestelde heel vaak bij NYP, maar sinds deze bij mij in de buurt zit is de kwaliteit beneden peil en saus ook al 2x niet geleverd. Pizza heel vet, zie foto. Kan ik niet zelf de vestiging kiezen, want NYP leyweg was wel altijd goed?
Altijd een snelle levering. Moet er iets aangepast worden dan is dit geen probleem en de kwaliteit is altijd goed.
Ik heb al 30 minuten de orderbevestiging niet ontvangen en het geld is geïncasseerd, gelieve deze terug te sturen.
Ze zijn vaak druk waardoor de service niet zo best is. Nu zijn ze 3x achter elkaar op andere dagen te laat aangekomen met de bezorging. Ik moest laatst een extra 40 min wachten en een paar andere keren rond 20 min. Als ze niet druk zijn is alles prima,maar zodra het een beetje druk is gaat van alles mis. De pizza's zijn wel lekker maar als de bezorging zo doorgaat ,ga ik gwn lekker bij Domino's bestellen.
Ben niet erg te spreken over deze New York Pizza. En dat heeft de volgende redenen. Redenen kunt u hieronder lezen. 1 - Ze lieten me buiten in de stortende regen wachten op mijn bestelling. Ben daar niet zo zeer van gediend. 2 - De bestelling die ik had geplaatsd was best duur. Terwijl ik nieteens zoveel had. 3 - Onvriendelijk en onduidelijk personeel. 4 - Mijn bestelling duurde enorm lang. Ik moest ongeveer een halfuur a 40 minuten wachten op mijn bestelling. Hierdoor was ik tevens te laat met mijn verbinding met het OV. 5 - En de korte tijd die ik binnen heb ervaren toen ik binnen stond was niet zo fijn. Beetje een onprettige sfeer. Nu kom ik tot de conclusie dat ik hier niet snel meer heen zou gaan. Dus bij deze 1 ster. Hoop dat een ieder die deze review leest er iets aan heeft.
Bij binnenkomst om af te halen, wordt er niks gevraagd, prima ik snap dat het druk is. Een leidinggevende loopt te schreeuwen en te vloeken in het algemeen, hij is boos. Er staan 2 klanten in de winkel, 3 angstige medewerkers aan de zijkant en de rest is stil aan het werk. Ik bestel hier niet meer. Dit is overigens niet de eerste keer. Er hangt echt een vervelende sfeer binnen in de zaak.
Voor het eerst pizza besteld New York Pizza was erg koud bij aankomst en de pizza was echt dik je proefde alleen maar deeg. En heb bijna anderhalf uur gewacht erg jammer dit .
ik geef 1 ster want er is niets minder; slechte service , slechte kwaliteit en bovendien geen hygiëne. stel je voor, mensen daar bakken zonder handschoenen aan, met zijn ringen and armbanden. De werknemers zijn allemaal ook niet ouder dan 18 zonder verantwoordelijkheids gevoel. ik bestelde altijd mijn pizza bij NYP want ik had geen idee wat daar gebeurt in de keuken tot ik er geweest ben met mijn man, toen waren we verbaasd over alles, en we hebben beslist om daar nooit meer een pizza te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid