facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Koog ad Zaan

New York Pizza Koog ad Zaan

Info

New York Pizza Koog ad Zaan

Geschiedenis

Overheerlijke Pizza, verse pasta, diverse breads, chicken wings, desserts, ben & Jerry's ijs, frisdranken



"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Molenwerf 18, 1541 WR Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 0753030505
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Molenwerf 18
Postcode: 1541 WR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30
Dinsdag: 16:00 - 22:30
Woensdag: 16:00 - 22:30
Donderdag: 16:00 - 22:30
Vrijdag: 16:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 16:00 - 22:30

Recensies
Begin 2022: De mensen hier zijn zo vriendelijk! Iedereen groet je altijd als je binnenkomt/weg gaat echt opvallend, dat gebeurt niet overal. Pizza’s zijn ook goed en vers en lekker zoals je verwacht van New York Pizza. 5 sterren Update januari 2023: De vriendelijkheid is verminderd. Pizza besteld hier, bij het openen van de doos bleek er zo extreem veel oregano op te zitten dat de pizza niet meer eetbaar was. Zo bitter en de rest had geen smaak meer. Iedereen weer dat je niet zo veel kruiden op eten doet. Vind dat je dit niet kan meegeven aan je klanten.
Pizza was prima maar de caprese salade was enkel sla. De tomaat en mozzarella ontbraken volledig. Toen wij contact opnamen hierover, kregen we een brutale medewerker aan de lijn die aangaf dat de salade zo hoorde.
Koude pizza, koude bijgerechten. Na een telefoontje: “sorry, we kunnen er niks aan doen”. Gênante klantenservice en nu gat de slechtste NYP in de Zaanstreek
We waren huiverig om hier pizza's te bestellen vanwege de slechte reviews, maar werden blij verrast met lekkere krokante pizza's en een heerlijke verse salade. Het was dinsdag 5 euro pizza dag, dus prijs was ook erg aantrekkelijk. Personeel was vriendelijk!
Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden….
Neem fatsoenlijk personeel aan, geen halve gansters a.u.b. Als u een fatsoenlijke franchise wil draaien tenminste..
Leuke ervaring gehad, hard werkende jongeren en heerlijke pizza
Klantenservice niet bereikbaar telf niet opnemen en late bezorgen bijna 2 uur laten wachten lijkt well of ze daar die tonijn nog moeten vissen of de kaas nog voorbereiden voor het op de pizza is nooit meer ga ik bestellingen hier nemen 1 ster vind ik ook teveel belachelijk
De laatste keren waren de pizza’s volledig doorgebakken. De toppings waren niet zichtbaar. De definitieve laatste keer was gisteren want mijn dochter heeft er een voedselvergiftiging aan overgehouden en ik was misselijk vanwege de vage teveel doorgebakken pizza. Helaas. Het is beter geweest maar het is nu een slechte kwaliteit. Liever een supermarkt pizza.
Normaal laten thuisbezorgen, nu voor het eerst afgehaald. Vriendelijk personeel en nog steeds lekkere pizza.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid