facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza IJsselstein

New York Pizza IJsselstein
"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Nijverheidsweg 23, 3401MC IJsselstein
Telefoonnummer: +31306880909
Stad: IJsselstein
Route: Nijverheidsweg 23
Postcode: 3401MC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30
Dinsdag: 16:00 - 22:30
Woensdag: 16:00 - 22:30
Donderdag: 16:00 - 22:30
Vrijdag: 16:00 - 22:30
Zaterdag: 16:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
El GRECO/IJsselstein El GRECO/IJsselstein 1 km Super lekker gegeten. Bezorging was 10 minuutjes later, maar eten was echt nog heet. ...
Piccola Italia Piccola Italia 1 km Heerlijke pizza gegeten hier. De pizza wordt goed gevuld/belegd! Ook de zalm en de vl...
Recensies
Super vriendelijk ,spontaan en hardwerkend personeel! Natuurlijk ook heerlijke pizza’s
Perfecte pizza's, al zolang NY Pizza in IJsselstein is neergestreken. Vers gemaakt, nooit al te lange wachttijden. Rijden er graag even langs. Cheesy bread helemaal top, net als het uitgebreide Ben & Jerry's assortiment.
2uur wachten op een pizza is hier normaal! Bellen heeft geen zin, ze liegen je voor dat je pizza uit de oven komt en direct onderweg is, 35 minuten later bel ja waar het blijft na 1,5uur wachten en krijgt te horen dat het nu echt uit de oven komt! Niet bestellen als je honger hebt dus! Het komt twee uur later pas.
18.10 besteld, nu nog steeds niets.. Hebben we 7 uur maar zelf gebeld, zeiden ze sorry onze excuses, we hebben een bezorging minder en het is druk.. Je kan een 2e pizza gratis bon krijgen, die wij ondertussen zelf al ingeleverd hebben omdat we het via de post hadden gekregen, uiteindelijk krijgen we nu een vip pas maar dat krijgt eigenlijk elke klant, ik had het meer gerespecteerd als ze zelf even gebeld hadden. Nu uiteindelijk nog 20 minuten wachten. Beetje jammer!
Pizza's van goede kwaliteit. Vaak erg lang wachten voordat de bestelling gereed is. Al een paar keer gehad dat je afspreekt hoe laat je je bestelling komt halen en je vervolgens nog een half uur staat te wachten. Veel jong personeel geen probleem maar wat regelmatig met elkaar aan het "kloten" is achter de balie. Pizza kom je ophalen en aan de telefoon wordt gezegd: 'Pizza gaat er nu in meneer'. Vervolgens kom je 10 minuten later aan en zeggen ze wederom: 'Pizza gaat er nu in meneer'.
1 keer in de zoveel tijd bestel ik hier een pizza, vrijwel alle keren is de pizza zeer karig belegd. Een shoarma pizza dient te lijken op een shoarma pizza niet op een margaritha met stukjes shoarma hier en daar. Bezorging is wel top.
Ik ging er laatst een bloemkoolpizza halen. Ik werd geholpen door een jongen die wel 14 lijkt en het andere personeel ziet er uit rond de 17/18. Maar ze werken goed door. De hygiene ziet er goed uit en weten wat ze moeten doen. Ze houden alles goed zakelijk en zijn erg behulpzaam over je bestelling Echt een goede pizzatent!
Echt altijd top. Nu voor de zoveelste keer topkwaliteit pizza's, altijd klaar op afgesproken tijd bij afhalen of netjes op tijd bezorgd bij bestellen en laten bezorgen! Vriendelijk, gezellig en professioneel personeel, kortom; Top!
Goede pizza voor een goede prijs zolang je VIP bent. op de drukkere tijden kunnen de wachttijden erg hoog zijn, daarnaast word er vaak iets vergeten op de pizza. zoals de hete saus. altijd goed controleren!
Persoonlijk vind ik New York pizza de allerbeste pizza's hebben die je bij vergelijkbare restaurants kan krijgen. De prijzen vallen reuzen mee. Voor studenten krijg je zelfs soms korting. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Zeker een aanrader om een keer te gaan proberen. Ik kom snel nog een keertje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid