facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza

New York Pizza
Adres: Vuurdoornlaan 14 , Gouda 2803 BB, NL
Telefoonnummer: 0182 572 600
Stad: Gouda
Route: Vuurdoornlaan 14
Postcode: 2803 BB



op zoek naar gerelateerd: new york pizza actie, new york pizza afhalen, new york pizza menu, new york pizza nijmegen, new york pizza openingstijden, new york pizza almere, new york pizza helmond, new york pizza zeewolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Pizza Gouda Domino's Pizza Gouda 1 km Eerste en de laatste x hier besteld. Cinnamon sticks zonder cinnamon en een broodje m...
Delizie Delizie 2 km Bij Delizie heb ik twee keer heerlijk gegeten. De bruschetta vooraf is een aanrader e...
Recensies
We hebben net 2 pizza's besteld. Beide smaakten erg oud, waarbij de bodem en de toppings erop erg droog en taai waren. We zijn er vrij zeker van dat deze pizza's niet vers zijn gemaakt, maar minimaal 1 dag oud zijn en nu weer opgewarmd zijn. We hebben de pizza uiteindelijk ook maar half opgegeten omdat het gewoon niet meer lekker was. Hopelijk krijgen we geen er geen voedselvergiftiging van. Als dat gebeurt plaats ik nog een update van de review. In het verleden ook al vaker slechte service gehad waarbij er bijvoorbeeld geen bbq saus op was gedaan en als je dan belde hierover werd er ontkent dat dit er op hoort terwijl het gewoon op de website bij de ingredienten vermeld staat.
Super gezellige zaak met aardig personeel, niet van dat saaie volk. En natuurlijk overheerlijke pizza's Eten: 5/5
2 pizza’s besteld, niks bezorgd volgende dag gebeld en zeggen dat het bezorgd is. Krijgen geen geld terug omdat ze zeggen dat het bezorgd is. Slechte service! Hier bestellen we niet meer.
Had 2 pizza’s besteld en nooit aangekomen, wat een oplichter AbuEten: 1/5
Na helaas veel negatieve reviews hier kan ik gelukkig wel 5 sterren geven! De cannelloni was heerlijk en de pizza van mijn vriend ook. Ook vegan pizza-opties : bezorgd in 30 minuten. Tevreden!
Om 22:45 besteld en om 00:45 pas bezorgd, bezorging is niet aan te radenEten: 3/5
Tot een jaar geleden regelmatig erg genoten van de glutenvrije pizza, die hier veel lekkerder is dan bij de concurrent. Helaas is de kwaliteit de afgelopen maanden erg achteruit gehold en is de emmer nu echt vol. Wij bestellen hier niet meer. Na 1 uur en 20 minuten werd vandaag de bestelling pas bezorgd, beide pizza's volledig koud en erg schaars belegd. Ingrediënten toevoegen aan een pizza is zonde van het geld, want deze zijn nog nooit daadwerkelijk toegevoegd. Glutenvrije pizza komt regelmatig gesneden aan, wat niet mag i.v.m. kruisbesmetting. Ik raad sterk af om bij dit filiaal in Gouda te bestellen.
Beste hier een four cheese pizza welke op tijd arriveerde. Qua smaak kwam het in de buurt van de kaas die op een standaard tosti ligt. Anders gezegd; de 'four cheese' moest ik er misschien bij fantaseren. Ik was erg teleurgesteld bijna 18 euro - 30cm pizza. Ga hier natuurlijk niet nog een keer bestellen.
Slecht wacht op bestelling 2 uur . Gebeeld 87keer niemaand neem op. Echt slecht bedrijf.
Sinds een half jaar duidelijk achteruit gegaan bij NYP Gouda. Berzorgingen komen te laat en koud, pizza’s zijn karig belegd pizza’s boven 30 cm nog kariger, extra ingrediënten en acties worden vergeten. Dit was mijn laatste bestelling hier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid