facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Gorinchem

New York Pizza Gorinchem
"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Piazza Center 99, 4204 BT Gorinchem
Telefoonnummer: +31615592634
Stad: Gorinchem
Route: Piazza Center 99
Postcode: 4204 BT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dominos Pizza Gorinchem Dominos Pizza Gorinchem 779 meter Dominos pizza Hoog-Dalem De linie 62 4208DE
Domino's Pizza Gorinchem Domino's Pizza Gorinchem 779 meter Bijna wekelijks bestellen we hier. Omdat de pizza’s gewoon echt lekker zijn, de medew...
La Fontana Gorinchem La Fontana Gorinchem 1 km Ik was onderweg op de A27 en had trek. De pittoreske binnenstad van Gorinchem is met ...
Il Sole Il Sole 1 km Wat je ook bestel. Godnonderju lekker vreten. Alles wordt bereid door een zalige kok....
Domino's Pizza Nederland Domino's Pizza Nederland 3 km Domino’s Pizza Nederland is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland....
Recensies
Zojuist ruim 1,5 uur gewacht op een bestelling. Een uur later dan was aangegeven werd het bezorgd. Na een drie kwartier wachten hebben we gebeld wat er aan de hand was. Er kan namelijk een foutje zijn gemaakt, maar zonder ook maar een excuus werd ons gezegd dat de bezorger een kwartier daarvoor was vertrokken en er elk moment kon zijn. Dat duurde vervolgens nog een kwartier en het eten was dan ook niet warm meer, terwijl het met de auto gebracht werd. Een ritje Gorinchem naar Vuren, duurt zeker geen half uur! De bezorger was ook nog vrolijk bellend aan de telefoon met iemand anders toen hij aan de deur stond en toen we vroegen waarom het zo lang had geduurd wist hij niet waar het aan kon liggen. Al met al dus ronduit een slechte service.
Om 22:53 besteld en vervolgens 47 minuten moeten wachten op 2 bakjes ijs en een koekje, had ook het idee dat de bezorger haast had hij was binnen 1 seconde gelijk weer weg. Bestelling is überhaupt nog niet eens bevestigd, hebben moeten bellen om te zorgen dat we het nog wel zouden krijgen.
Voor 16.00 uur al besteld om met kinderen op tijd te kunnen eten om 17.30 uur. Melding bezorger onderweg, na twee keer bellen te horen gekregen dat druk is op de weg. In mijn ogen moet je daar op voorhand rekening mee houden. Gek genoeg geeft Google maps in beide richtingen max 10 minuten reistijd op. Echter na meer dan 45 minuten, later redelijk koude pizza ontvangen. Dus bezorging zeer ondermaats, jammer voor de keten NY pizza, maar locatie Gorinchem is echt slecht. Wij gaan hier niet meer bestellen. Bezorger heeft wel geld terug geregeld, dat is het enige positieve aan deze ellendige ervaring.
Heerlijke pizza’s! En 1 van de weinige tenten die ook glutenvrij aanbied!! Californian Veggie is mijn favoriet Het team is vriendelijk en behulpzaam! Bezorgtijd is tevens netjes. Kortom een aanrader!!
Na een uur wachten, ontvingen wij lauwe, taaie en aangebrande pizza. Er zat amper topping op. Was echt niet te eten. Volgende keer wordt het weer Domino's.
Zeer slechte ervaringen. 2 pizza s beide koud en te laat bezorgd. En wanneer je er dan over belt, beloven ze dat we de volgende keer bellen dat wij dan gratis pizza krijgen. Nu gebeld, weten ze er niets van.
Pizza besteld en levering tussen 20.00-20.15 om 20.25 gebeld waar het bleef..werd terug gebeld met de mededeling dat de accu van de fiets leeg was en dat het nog 5 minuten zou duren uiteindelijk werden de pizza's om 20.40 geleverd uiteraard met de nodige sorry en verontschuldigen echter waren de pizza's behoorlijk afgekoeld..ben dit zeker niet gewend van new york..echt jammer
Zit al 3 uur te wachten op mijn bestelling. Al verschillende keren gebeld. Krijg steeds te horen dat de bezorger onderweg is. Schandalig dat er zo met klanten wordt omgegaan. Dus wil je een goed advies bestel hier dus niet.
Ontzettend slechte behandeling afgelopen week. Pizza's waren volgens hun eigen systeem al om 18.29 uur klaar. Werden om 19.00 uur bezorgd en waren totaal niet warm. Gebeld en kreeg te horen ze zijn onderweg, terwijl ze 15 minuten later werden bezorgd en ik op 1 minuut afstand woon. Een schande om zo te liegen! meer deze
Heel slechte ervaring. Duurt zo lang de bezorging echt letterlijk bijna 2 uur lang gewacht op 3 pizaatjes . En elke keer als ik belde kon tie er elke seconde zijn want hij was zogenaamd onderweg. Heel slechte zaak. Wie niks beters te doen heeft en alle tijd van de wereld heeft moet echt hier bestellen. Record verbroken als het gaat om bezorgen. Zelf die 1 ster is hiermee niet verdiend!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid