facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Assendelft

New York Pizza Assendelft

Info

New York Pizza Assendelft bezorgt de lekkerste pizza's en pasta's van Assendelft, Krommenie en Westzaan binnen 30 minuten bij u thuis!



"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Dorpsstraat 1014, 1566 JK Assendelft
Telefoonnummer: 075-640.77.77
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 1014
Postcode: 1566 JK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: New York Pizza kortingscode, Pizza Krommenie, New York Pizza Son, New York Pizza Brunssum Noord, New York Pizza Losser, New York Pizza bemmel, New York Pizza Oudenbosch opening, New York Pizza vestigingen
Recensies
Wat een slechte service van New York Pizza Assendelft. Ben al 2 maanden bezig met het terugvragen van mijn geld van een pizzabestelling die nooit is bezorgd. Gaan jullie ooit nog antwoorden New York pizza?
Goeie lekkere pizza, mooie bezorgtijd alleen niet zo’n grote pizza. Ik ga hier zeker vaker bestellen echt een aanrader.
Smaak is goed, het enige is dat het beleg elke keer anders is kwa hoeveelheid meestal is het minimaal moet je zoeken wat er opzit en dat gebeurd vaker dan andersom. En de acties die er zijn, zijn erg onduidelijk kost je meestal geld.
Zoveel tomaten saus op een pizza is niet lekker! Zeker als die niet zo lekker is. Het enige wat je proeft is de zure tomaten saus.
Pizza smaakte prima..goede combi. Maar duurde best lang en pizza was ijskoud .moest zelf nog oven gaan aanzetten en nog wachten voor vroege hap Niet acceptabel Denk was laatste keer
Zeer slechte zaak , 16:15 besteld en kwam 18:30 aan. meisje aan de telefoon was erg jong en had duidelijk geen verstand van zaken. meisje was erg onaardig en kon ons evengoed niet verder helpen. Oja en de Vegan pizza bleek niet vegan te zijn ! erg professioneel voor iemand met allergies. bizar slecht
Half 6 besteld. Zou om kwart over 6 bezorgd worden. Om vijf over half 7 maar eens bellen. Ze zijn in de buurt, kunnen elk moment bij u zijn. Om 7 uur twee scooters in de straat. Er waren eerst nog andere bezorgadressen. Met pijn en moeite excuses gekregen en uiteraard lauwe pizza's. Laatste keer geweest dat ik daar besteld heb.
Je krijgt niet de ingrediënten op je pizza waar je voor betaalt. Is het op? Pech man, dokken voor deze actiepizza met alleen mozzarella. Hoe kan je daarnaast ook nog eens meer dan twee maanden lang geen lente uitjes hebben? Inconsistente kwaliteit ook. De ene keer enorm veel tomatensaus die alles overheerst, de andere keer druipt het van het vet. Eerst was het wel lekker maar het takelt de laatste tijd wel aardig af.
Bezorging mooi optijd, en lekker warm, vandaar de sterren. De 3 missende sterren zijn voor de vulling. Ik heb nog nooit zo een lege pizza gezien. De stukjes kip kon je op 1 hand tellen. De smaak van het kleine deel van de pizza waar wel beleg opzat was goed te noemen! Kortom, NYP Assendelft zou ik vanwege het karige beleg niet aanraden.
De pizza's waren lauw, slap, en de rand was verbrand. Superdun dus niet vast te houden. Aanbieding 2e piza voor €2 klopt niet, ik moest €5 voor de 2e pizza betalen, dus 2 slappe lauwe verbrande pizza's voor 18,99. Echt slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid