facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Vegas

New Vegas
Adres: Koningstraat 5 , Haarlem 2011 TB, NL
Telefoonnummer: 06 31338115
Stad: Haarlem
Route: Koningstraat 5
Postcode: 2011 TB


Openingstijden

Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-02:00
Zaterdag: 11:00-02:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: Koningstraat 5 Haarlem, Happy cow Haarlem, Vegan restaurant Amsterdam, By LIMA Haarlem, Chickpea Haarlem, Menu Haarlem, Veerkwartier Haarlem, Vegan lunch Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Lima By Lima 149 meter Om te beginnen, AANRADER! Top! Onwijs leuke plek! Mooi op de hoek. Het zat helemaal v...
Vlam In De Pan Vlam In De Pan 175 meter Geweldige opleiding met een geweldig leuke en kundige docent.
BastiJan BastiJan 220 meter Heerlijk gegeten, echt verrassend goed! Daarnaast is de service van hoog niveau. Echt...
Van Veg Van Veg 341 meter Altijd fijn als je op je verjaardag ergens wil eten en er dan op het laatste moment a...
VanVeg VanVeg 342 meter Altijd fijn als je op je verjaardag ergens wil eten en er dan op het laatste moment a...
DeDakkas DeDakkas 432 meter Wat een verrassing! Heeeerlijk en gezond gegeten. Zeer verrassend en smaakvol. Ook on...
Jetties Jetties 521 meter Leuk! Gezellig met al die planten, aardige bediening en de prijzen zijn nog 'normaa...
SLA SLA 568 meter Ik ben echt niet snel ontevreden maar Sla Haarlem is de plek waar we eens en nooit me...
Recensies
Hele vriendelijke bediening en ziet er mooi uit van binnen. Ik vond persoonlijk weinig variatie op de kaart hamburger of Thais maar het was wel heel lekker. Zelf hoef ik niet perse een vlees/visvervanger in elk gerecht en denk ik dat vegan maaltijden met bv bonen ed ook heel lekker kunnen zijn.
In deze nieuwe hotspot kun je niet alleen heerlijk veganistisch eten, ook de service is top. Zelfs de wijnen zijn veganistisch. Ook maken ze veel van de vleesvervangers zelf wat echt een groot pluspunt is.
Laat zien dat er geen beest gebruikt hoeft te worden om heerlijke gerechten zoals burgers met mayo, zeevruchten salade of kaasplankjes voor te kunnen schotelen. Gedreven lieve mensen. Bovendien kon ik op zaterdag ondanks de drukte nog een tafeltje krijgen tussen de reserveringen door. Service zoals je deze niet vaak meer ziet!
Wat een super leuk restaurant! Net open en wat een enthousiasme van Dominique en Bas. Zelf ontwikkelde gerechten met heel veel smaak. En ik dacht dat ‘Kiepstukjes’ een spelfout was op de menukaart haha. Helemaal vegan, de garnalen zijn ook echt een aanrader
Het kaasplankje was ontzettend lekker! Ook hebben we erg genoten van de wijn. Jammer alleen dat we geen karafje water bij onze wijn kregen omdat dit er niet zou zijn en moesten betalen voor water.. om vervolgens een karaf water op een andere tafel te zien. Verder was het een prettige sfeer en komen wij zeker terug!
Geweldig vegan eten, leuk en prettig personeel. Echte aanrader !
Echt heeeeerlijk gegeten! We hadden o.a. het kaasplankje wat echt geweldig was. Samen met heerlijk vers knapperig brood en als kers op de taart een geweldige iced koffie MET slagroom vegan uiteraard. Wooow echt de beste ooit! Mmmm.
Heerlijk eten en vooruitstrevend menu. Vriendelijke bediening. Hier kan je ook je carnivoren vrienden stiekem mee naartoe nemen, want New Vegas is meester in het nabootsen van garnalen, burgers en kippenvlees.
Heerlijk gegeten, gezellig en fijne bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid