facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Tandoor Indian Restaurant

New Tandoor Indian Restaurant

Info

Come and try one of the best Indian speciality restaurants in the region of Gouda!

Adres: Lange Tiendeweg 49, 2801 KE Gouda
Telefoonnummer: 0182 52 97 33
Stad: Gouda
Route: Lange Tiendeweg 49
Postcode: 2801 KE


Recensies
Indiaas restaurant New tandoor in Gouda is een net restaurant, mooi gelegen in het historische Gouda. Het is modern aangekleed met neutrale kleuren. Accessoires en schilderijen geven wat kleur en sfeer. De bediening is aardig en net, maar wat gereserveerd. De kaart is Noord Indiaas, duidelijk op de Punjabi keuken georiënteerd. Alle standaard gerechten zijn hier verkrijgbaar. Voor ons sprong de Saag Paneer eruit. Die was erg lekker. Vers gemaakt, mild gekruid met toch pit en boterzachte Paneer. De sweet lassi was ook erg lekker. De mix grill viel tegen. Daar was de alleen de tandoori chicken lekker van, de rest viel tegen. Wat ook opvalt zijn de kleine porties of de hoge prijs. Er mag meer waar voor dat geld geboden worden. Een salade erbij, een beter gevulde vegetarische curry bij de mix grill of papadums vooraf is eigenlijk een must voor deze prijs. Al met al een mooi restaurant voor een leuk avondje uit. De kaart mag voor een Indiaas restaurant wat meer spanning bieden. Het is heel standaard en India biedt zoveel meer en lekkers. De prijs/kwaliteit verdient verbetering.
Wij komen hier al jaren. Volgende week wellicht weer. Hoge kwaliteit, zeker voor een mooi stadje als Gouda. Het is gewoon altijd lekker kwaliteit en het zijn lieve mensen.
Lang wachten op een kleine maaltijd voor heel veel geld. 19:00 uur gereserveerd 20:20 kwam het eten. Absurd kleine porties. Was ook niet bijzonder qua smaak. Ik heb wel eens lekkerder Indiaas gegeten. Helaas zie je ons niet meer terug.
Onlangs met 2 stellen wezen eten in dit Indiase restaurant. Wat een ervaring! Al het eten wordt vers klaar gemaakt en is van zeer hoge kwaliteit. Ik heb eerlijk gezegd nog nergens lekkerder gegeten als hier. En ik ben al in heel wat gelegenheden geweest al zeg ik het zelf. Alle gerechten die op tafel kwamen waren prachtig, goed heet en perfect uitgevoerd. Geen opsmuk, maar pure en authentieke smaken. Absolute aanrader!
Altijd goed ontvangst en service. Top gerechten. Smaken perfect. Mooie prijskwaliteit verhoudingen. Heerlijk genieten van fantastische eten.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Ik hou niet spicy maar vroeg mild en kreeg mild. Nogmaals heerlijk en een aanraderEten: 5/5
New Tandoor is een prettig Indiaas restaurant met vriendelijke eigenaar/personeel. We hebben er heerlijk gegeten. Je merkt dat men heel erg alert is als het gaat om maatregelen mbt covid-19. Dat geeft een veilig gevoel. Je kunt er ook eten afhalen. Dat gaan we in de toekomst dan ook zeker een keer doen. En zeker weten dat we nog een keer terug komen. We merkten dat meerdere gasten van New Tandoor daar vaste gasten zijn. Dat is altijd een goed teken.
Heerlijk drie gangen proeverij met een fijne persoonlijke bediening. Probeer ook de desserts!Eten: 5/5
Lekker gegeten, lieve bediening. Goede prijs
Onlangs op aanraden van vrienden gedineerd bij New Tandoor en wat hebben wij genoten! Wij wonen al 35 jaar in Gouda maar voor het eerst gegeten hier. Trouwens wel handig om te reserveren want het is aardig druk tijdens het weekend. De service is top en erg vriendelijk. Ook is het fijn dat men corona maatregelen in acht neemt - wat elders totaal niet het geval is. Wij hebben een Tandoor Special menu genomen en gevraagd of onze hoofdgerechten medium pittig bereid konden worden en het was werkelijk een feestje. Het voorgerecht Mixed Starters is erg goed van smaak en perfect. Het hoofdgerecht Mixed Grill, Butter Chicken, Lamb Curry is in een woord geweldig. Wij zijn fan en zullen zeker terugkomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid