facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Solar Limburg VOF

New Solar Limburg VOF

Info

New Solar Limburg is een dynamisch bedrijf dat zonnepaneel installaties aanbiedt voor schone duurzame zonne-energie. Volledig op maat van uw budget en situatie. Wij adviseren, verkopen en plaatsen bij zowel particulieren als bedrijven.

Adres: Pastoor Savelbergstraat 54, 6441 AP Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Pastoor Savelbergstraat 54
Postcode: 6441 AP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
2 jaar geleden zonnepanelen laten monteren. Ging allemaal perfect. Nu na 2 jaar al 3 a4 maanden met ze bezig dat de WiFi niet meer werk zodat ik niet meer in de app kom. Geld verdienen gaat goed bij hun maar service komt niet voor in hun woordenboek
plaatsen ok maar probeer ze nooit meer te bereiken nadat betaald is is ..... excuses genoeg
Ik kan iedereen die zonnepanelen wil, aanraden eens met Nico en Marcel te gaan praten. Wat ze beloven voeren ze ook zeer bekwaam uit. Betrouwbare en sympathieke vaklui.
Plaatsen geen probleem maar after sales service of garantie ho maar ..... wacht al 2 jaar op een bezoek om een paar zaken na te lopen
Na 3 jaar ging mijn wifi logger kapot en na contact met new-solar-limburg kon ik gratis een nieuwe data logger ophalen. Prima service en zeker aan te bevelen.
Zeer professioneel bedrijf. In 2015 bij ons de zonnepanelen geplaatst. Werken zeer netjes. Tot nu toe meer opbrengst dan van te voren berekend. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Zonnepanelen laten plaatsen in Valkenburg. Prima service, alles netjes afgewerkt. BTW-teruggave wordt gratis geregeld. Kortom een aanrader.
Professioneel bedrijf. Hardwerkende aardige vakmensen. Een aanrader! Top werk afgeleverd in Landgraaf.
Helemaal tevreden, goede uitleg, btw teruggaaf wordt verzorgd, alles netjes afgeleverd, top!
Zeer nette levering. Werken zeer netjes , zijn zeer vakkundig en vriendelijk. Een absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid