facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Nexus Groningen 10s

New Nexus Groningen 10s

Info

Annual 10-a-side-rugby tournament in Groningen, Netherlands.

www.groningen10s.nl

Geschiedenis

De Groningen 10s are all-inclusive: games, lunch, barbecue and party are included in the entrance fee of 120 euro per team of 12 players.

All matches will be played on grass. Themed party (tbd). Maximum 22 teams (14 men's, 8 women's teams).

We are planning to provide camping facilities for teams who want to stay over. Negotiations with the municipality are ongoing...

De Groningen 10s zijn all-inclusive: toernooi, lunch, barbecue en feest zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. 120 euro per team van 12 personen.

Alle wedstrijden worden op GRASvelden gespeeld. Het thema van het feest wordt tzt bekendgemaakt. We kunnen maximaal 22 teams aan (14 heren- en 8 damesteams) dus reageer snel!

Met ingang van 2016 hebben we een toernooicamping op het sportpark, mits alles goed komt met de vergunningen...



"New Nexus is de ICT dienstverlener in Noord Nederland die de goede eigenschappen van een klein IT bedrijf combineert met de professionele werkwijze en uitstraling van de grote IT organisaties.Wat we doen en wie we zijn, dat zijn twee verschillende dingen. Wat we doen is eenvoudig: iets met IT.Toch te vaag? Wij leveren specialisten op het gebied van requirements, design, softwareontwikkeling en testen tot het bouwen van apps voor alle platformen. Van het verzamelen, registreren en analyseren van data tot het leveren van specialisten die organisaties ondersteunen bij het definiëren en implementeren van veranderingen.Wie we zijn, is minder makkelijk uit te leggen. Bekijk daarvoor onze website.IT's our DNA!"
Adres: Rijksstraatweg 16, 9752 AD Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050 7521211
Stad: Haren
Route: Rijksstraatweg 16
Postcode: 9752 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avond4daagse Haren Avond4daagse Haren 2 km Voorjaar is traditiegetrouw tijd om de Avond4Daagse voor te bereiden. We gaan weer ge...
Fijke Liemburg Horecavoetbal Toernooi Fijke Liemburg Horecavoetbal Toernooi 3 km Ieder jaar op Hemelvaartsdag wordt een voetbaltoernooi georganiseerd voor de horecabe...
Word Zeemeermin Word Zeemeermin 4 km Word Zeemeermin organiseert in Noord Nederland speciale FinFun zeemeermin cursussen.
Recensies
Mega professionele club waar ze dingen slimmer en anders aanpakken. Bovendien hele leuke mensen en een scherpe blik op duurzaamheid en werkgeverschap.
Was er voor een bijeenkomst van het Recreatieschap. Bijzonder bedrijf goed bereikbaar. Bijzondere bedrijfsfilosofie. Over hun producten kan ik niets zeggen, ken ik niet.
Top plek en top werkgever
Onduidelijke ingang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid