facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Bad Habits Darts Leiden

New Bad Habits Darts Leiden

Info

Dit is de DARTS pagina van Bad Habits in Leiden.

Adres: Pelikaanstraat 64, 2312 DW Leiden
Telefoonnummer: 0715122307
Stad: Leiden
Route: Pelikaanstraat 64
Postcode: 2312 DW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leiden University Leiden University 876 meter Leiden University, located in the city of Leiden, is the oldest university in the Net...
SUPpen in Leiden / SUPevent SUPpen in Leiden / SUPevent 2 km Het leukste en sportiefste stadsuitje … ga gezellig met ons mee op een SUP ontdekking...
Pro Football Hall of Fame Academy - Netherlands Pro Football Hall of Fame Academy - Netherla... 2 km The Pro Football Hall of Fame Academy offers the most unique american football traini...
Leiden Sportcampus Leiden Sportcampus 3 km Lastig te vinden ingang en beetje gedateerd gebouw, maar verder prima geregeld binnen...
Recensies
Leuke stadsbar met een uitgebreide bierkaart. Hamburgers voor een zacht prijsje welke goed op smaak zijn gebracht. Zeer vriendelijk personeel wat tevens net dat extra stapje zet bij een wens m.b.t. het eten. Zeker een aanrader.
Kroeg is mooi centraal gelegen tussen de 2 delen van de Haarlemmerstraat. Met name het terras spreekt mij aan en dan vooral tijdens grote sportevenementen waarbij op grote schermen de sport is te volgen terwijl je heerlijk buiten zit en geniet van een drankje.
Helaas niet alleen de inrichting vernieuwd, geen normale cider meer en maar 3 hamburgers die ook veel duurder zijn geworden. Burgers zijn nu blijkbaar ook standaard met patat, patat is ook maar een klein beetje geworden. Verder duurde het 30 minuten voordat we eindelijk ons eerste drinken hadden een moesten we in die tijd 2 keer een ober herinneren dat we besteld hadden,staan daarna ook nog eens drankjes dubbel op de bon. Eigenaar denkt ook nog na daar wat van gezegd te hebben dat ik alsnog moet betalen. Erg slechte ervaring geworden na de verbouwing. De ene ster die ik geef is puur voor de kok de enige die gewoon leuk menselijk gedrag toonde.
Super tent! Goed personeel dat veel kennis heeft over verschillende biertjes. Leuke kaart met lekker eten en top locatie met groot ruim terras.
Onze sympathieke buurtkroeg met een enorme keuze aan bijzonder bier. Het personeel is heel aardig en is scherp of jij niet op een droogje zit. D Het eten is ook goed en ze hebben een fantastisch terras.
Zeer slechte bediening. Het duurde lang voor we onze drankjes kregen. Maar het was pas echt erg toen we wilden betalen. Toen hielp de bediening iemand over het hoofd van mijn vriend heen, terwijl diegene pas net kwam aanlopen en mijn vriend al even aan de bar stond. Het was ook duidelijk geen vergissing, waarschijnlijk een bekende van de barman. Maar zo ga je niet met je gasten om. Wij komen hier nooit meer!
Toevallig bij terechtgekomen. Vast een leuk buurtcafe. Druk, veel bier keuze en lekker borrelen. Sport op de achtergrond. Eten was minder, maar ach ook niet veel verwacht.
Vorige week voetbal gekeken. Buitenbar schonk lauw tot warm bier. Einde van de wedstrijd werd er buiten op het grote scherm kooivechten uitgezonden. Gezellig? Ongezellig, opgefokt en sfeertje. Bad Habbits is er niet meer. Jammer!
Beste sportcafé in town! Alle voetbalwedstrijden op vele tv's en hele belangrijke wedstrijden ook op groot scherm buiten. Lekker bier en happen.
Heerlijk vernieuwde kaart waar de burgers centraal staan. Pluspunt stel je eigen burger samen aanrader voor iedere burger liefhebber! Ruime bierkaart en sports op tv
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid