facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neutraal APK station van Rijssel

Neutraal APK station van Rijssel

Info

Je auto (of vrachtwagen) goed en onafhankelijk APK keuren?
Wij repareren niet dus hebben geen baat bij afkeur!
De evt herkeuring is gratis binnen 2 weken.

Geschiedenis

NEUTRAAL!! Daar draait het om bij APK-station Van Rijssel aan de Fabrieksweg 1 in Best. Hier worden personenauto's, bedrijfsauto's en caravans technisch gekeurd. APK-station Van Rijssel is geen garage, repareert geen auto's en verkoopt geen auto-onderdelen.

Daarom is dit keuringstation met recht een NEUTRALE PARTNER voor al uw APK-keuringen!

Adres: Fabrieksweg 1, 5683PN Best
Telefoonnummer: 0031499373757
Stad: Best
Route: Fabrieksweg 1
Postcode: 5683PN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: APK keuring avond, Betrouwbare APK keuring, APK keuring afspraak maken, APK keuring zonder afspraak, APK vrachtwagen kosten, APK vrachtwagen prijs, Fabrieksweg 1 Best, Openingstijden APK van Rijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobelettering-eindhoven Autobelettering-eindhoven 1 km Van reclame-sticker tot volledige car-wrap, wij zorgen voor de juiste uitstraling van...
Recensies
Vriendelijke ontvangst, apk zonder afspraak, geen onzin goed is goed. Ook camper onder 3500kg zonder afspraak daarboven 's morgens voor 09.00 brengen en ze nemen contact met je op als hij klaar is, ideaal toch.
Snelle service ik stond binnen 30 minuten weer buiten, vriendelijke receptioniste, gratis koffie en duidelijke tarieven: €69 voor mijn diesel auto. Dit was mijn eerste keer hier maar ik kom volgend jaar zeker weer terug. Top!
Binnen lopen zonder afspraak. Heeft voor en nadelen. Als het druk is achteraan sluiten en wachten. Maar gratis koffie
Vanuit venlo gekomen omdat er in de buurg geen onafhankelijke apk keuringen waren. Erg handig gelegen in de buurt van de subway en mcdondalds waar ik in de wachttijd naartoe kon lopen. Helaas afgekeurd op mistlichten.
Kon zonder afspraak meteen terecht! Ondanks dat het vrij druk was in de wachtkamer helemaal niet lang hoeven wachten. Super fijne en snelle service dus, ik ben heel tevreden!
Lijken wat streng geworden. Afkeur op ashoezen hoorde ik 5 van de 10 auto s. Zelf ook herkeurd op ashoes. Ook remslangen afkeur waar absoluut niets aan te zien was terwijl de afkeur beschadigd harnas was. Tja ze verdienen er daar niets extra mee maar lijkt alsof het een stuk strenger geworden is.
Zonder afspraak en snel geholpen.
Fijn dat het een onafhankelijk keuring station is. Geen fratsen gewoon keuren zoals het hoort, eerlijk en snel
Willen je niet helpen als nieuwe klant zijnde. Goed bedrijf voor een neutrale apk station. Geen aanrader
Om 16 uur binnen zonder afspraak en om 16.45 uur weer gekeurd weg. Ze komen na wat ze beloven. Prima neutraal APK keurstation.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid