facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neuroreset Fysiotherapie

Neuroreset Fysiotherapie

Info

Wij helpen jouw pijn vrij te leven en te bewegen naar maximale potentie. Onze fysiotherapie praktijk in Hoofddorp is gespecialiseerd in blessures in pijnklachten.

Geschiedenis

Wij zijn twee fysiotherapeuten gespecialiseerd in Functionele Neurologie. Vanuit een onvrede over de huidige behandelmethodes waarmee pijn wordt bestreden is de NEURORESET methode ontwikkeld. Een krachtige en innovatieve aanpak voor de bestrijding van pijn.

Adres: Bijlmermeerstraat 22, 2131HG Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Bijlmermeerstraat 22
Postcode: 2131HG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The NEURO Concept The NEURO Concept 22 meter Herstellen in een open en ontspannen omgeving onder de professionele begeleiding van ...
ME Fysio ME Fysio 208 meter Kom daar voor fysio omdat ik corona gehad heb. En ik moet zeggen dat de begeleiding e...
Fysio Cura Plaza Fysio Cura Plaza 1 km Fysio Cura Plaza is dé moderne fysiotherapiepraktijk voor jong en oud en zowel op cur...
Paramedisch Centrum Skagerrak Paramedisch Centrum Skagerrak 1 km Psycho-somatische fysiotherapie
Fysio Care Hoofddorp Fysio Care Hoofddorp 3 km Onze dochter van 12 heeft pijn in haar knie door groeispurt tijdens het hockeyen. Fys...
Meer Med Clinic Meer Med Clinic 4 km Sport Medical Diagnostic & Performance Center, High Performance Training
Recensies
Na een lang aanhoudende blessure aan beide knieën toch maar eens richting de fysio gestapt. Patrick heeft super veel kennis en kan deze informatie goed en duidelijk in klare taal overbrengen. Een fysiotherapeut die van aanpakken weet, niet pappen en nathouden maar gewoon het probleem vinden en aanpakken.
Mijn whiplashklachten worden serieus genomen. Bij elke behandeling word ik uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen in de trainingen. Ook als het een keer minder goed gaat is daar begrip voor. Doordat mijn spieren sterker zijn geworden heb ik minder klachten. Zeker een aanrader als je denkt dat fysiotherapie geen resultaat oplevert.
Zeer tevreden, 71 jaar - na 2de Tia veel spierkracht verloren, nu 2x per week krachttraining en geeft mij veel resultaat. Heel erg bedankt!
Goed overleg en goede uitleg. Pepijn is een aanrader.
Uitstekende fysio die zowel mij als mijn klanten zeer goed helpt om zonder klachten door te trainen en lekker pijnvrij te leven!
Herstellen in een open en ontspannen omgeving onder de professionele begeleiding van Patrick Slegtenhorst. Onze zoon heeft zeer veel baat gehad bij de 1 op 1 begeleiding in de sportzaal en oefeningen die hij heeft mee gekregen voor thuis. Inmiddels volledig hersteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid